Prima pagină » Realme GT 6T apare în materiale teaser, smartphone mid-range cu procesor Snapdragon 7+ Gen3

Realme GT 6T apare în materiale teaser, smartphone mid-range cu procesor Snapdragon 7+ Gen3

de Roboțelul @ iDOR.info
realme-gt-6t-apare-in-materiale-teaser,-smartphone-mid-range-cu-procesor-snapdragon-7+-gen3

La scurt timp de la introducerea lui realme GT Neo6 în cursul zilei de ieri, brandul derivat din OPPO a mai făcut o dezvăluire, aceea că în perioada următoare vom mai avea un model inclus în această serie și anume realme GT 6T. Este primul „T” din lineup-ul GT, iar alături avem un material teaser ce dezvăluie una dintre dotările cheie, procesorul.

Noul realme GT 6T vine echipat cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 7+ Gen3 care aparent ajută smartphone-ul să treacă de 1.5 milioane de puncte în AnTuTu. Pentru moment nu avem alte detalii despre dotările hardware, dar ne putem aștepta la cameră duală sau triplă în spate, ecran OLED 120Hz și baterie de 5000-5500 mAh cu încărcare rapidă pe fir.

Ar fi cazul să ne așteptăm și la un design familiar modelului anunțat ieri și clar la un preț accesibil, mai ales că este vorba despre un „T”, poate rival de Xiaomi 12T/13T? Vă reamintesc că realme GT Neo6 are procesor Snapdragon 8s Gen3, 12 GB RAM, cameră duală, baterie de 5500 mAh și se vinde pentru doar 270 de euro în China. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Realme GT 6T apare în materiale teaser, smartphone mid-range cu procesor Snapdragon 7+ Gen3

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type