Prima pagină » Henry Cavill dezvăluie că detestă să filmeze scene nud: Sunt suprafolosite, sunt doar o scuză pentru a vedea oameni fără haine pe ei!

Henry Cavill dezvăluie că detestă să filmeze scene nud: Sunt suprafolosite, sunt doar o scuză pentru a vedea oameni fără haine pe ei!

de Roboțelul @ iDOR.info
henry-cavill-dezvaluie-ca-detesta-sa-filmeze-scene-nud:-sunt-suprafolosite,-sunt-doar-o-scuza-pentru-a-vedea-oameni-fara-haine-pe-ei!

Articol publicat 06 februarie 2024

Henry Cavill, actorul în vârstă de 40 de ani, a dezvăluit că detestă să filmeze scene intime și le-a catalogat drept „suprafolosite” în cinematografie, reprezentând „o scuză pentru a vedea oameni fără haine pe ei”.

În vârstă de 40 de ani, actorul a fost protagonistul multor scene intime în cadrul producțiilor în care a jucat, printre care serialele „The Tudors” și „The Witcher”. Totuși, într-un interviu recent, acesta a mărturisit că nu a fost deloc încântat să filmeze acele scene, el simțindu-se total „inconfortabil”.

Citește și: Noul proiect al lui Henry Cavill, dezvăluit la o zi după ce starul a anunțat că a fost concediat din rolul Superman

„Nu le înțeleg, nu sunt un fan”, a spus Henry în cadrul podcastului „Happy Sad Confused”, potrivit Daily Mail.

Henry Cavill și Anya Chalotra, în The Witcher

Henry Cavill și Anya Chalotra, în The Witcher / Profimedia Images

„Cred că există circumstanțe în care scenele de sex au, într-adevăr, un rol, aduc un beneficiu unui film, în afară de audiență, însă uneori sunt folosite prea mult. Cred că ar trebui să ne întrebăm mai mult: <> De aici începi să te simți inconfortabil și să te gândești că nu există niciun joc aici, că nu reprezintă o piesă care să aibă legătură cu restul filmului”, a mai spus el.

Citește și: Henry Cavill nu se mai întoarce în rolul lui Superman: ”Rândul meu de a purta pelerina a trecut, dar ceea ce reprezintă Superman nu va trece niciodată!”

Motivul pentru care Henry Cavill nu a primit rolul lui James Bond, deși a fost printre preferați

În cadrul unui interviu recent pentru SiriusXM , Vaughn a spus că Henry Cavill a fost unul dintre numele finale de pe lista producătorilor seriei cu James Bond, atunci când Pierce Brosnan a fost înlocuit. Rolul i-a revenit, însă, lui Daniel Craig.

Citește și: Dua Lipa, în rol de femeie fatală seducătoare în “Argylle”, thrillerul cu spioni asemănat deja cu franciza James Bond. Henry Cavill joacă rolul principal

„Se ajunsese la ultimii doi Bond… Și știu că regizorul a preferat audiția ta. Dar producătoarea Barbara Broccoli l-a vrut pe Craig”, i-a mărturisit Vaughn lui Cavill. „Asta așa ca să știi. Au decis că erai prea tânăr. Probabil nu ar fi trebuit să zic asta, dar Broccoli nu e oricum fana mea, așa că nu am prea multe de pierdut. Cred, totuși, că a fost o binecuvântare. Erai prea tânăr pentru „blestemul Bond””, a adăugat regizorul, în fața actorului. Henry Cavill s-a arătat destul de uimit de mărturisire, deși nu a vrut să o comenteze.

Interpretul lui „Superman” nu a vrut să vorbească despre decizia de la acea vreme. S-a rezumat la a spune doar: „Cred că Daniel a făcut o treabă grozavă. Și el, și toată lumea implicată au adus un suflu nou francizei, ceea ce a făcut minuni”.

Citește și: Henry Cavill și-a prezentat oficial iubita, pe covorul roșu, în New York. Cine este și cum arată partenera lui „Superman”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Henry Cavill dezvăluie că detestă să filmeze scene nud: Sunt suprafolosite, sunt doar o scuză pentru a vedea oameni fără haine pe ei!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă