Prima pagină » Horia Brenciu, anunț surprinzător pe rețelele de socializare despre familia lui: „Au sosit pe lume”

Horia Brenciu, anunț surprinzător pe rețelele de socializare despre familia lui: „Au sosit pe lume”

de Roboțelul @ iDOR.info
horia-brenciu,-anunt-surprinzator-pe-retelele-de-socializare-despre-familia-lui:-„au-sosit-pe-lume”

Horia Brenciu le-a dat fanilor o veste inedită pe rețelele de socializare în legătura cu familia sa.

Horia Brenciu, anunț surprinzător pe rețelele de socializare despre familia lui:

Dedicat vieții de familie și activ implicat în creșterea celor patru copii ai săi, Horia Brenciu este, de asemenea, un mare iubitor de animale, găzduind mai multe animale de companie în casa sa. Recent, familia lui s-a extins cu încă șase membri.

Horia Brenciu, anunț inedit despre familie

Într-un gest de bucurie, artistul a împărtășit pe rețelele de socializare un videoclip cu nou-veniții și cu mama lor, Tiara, pisica familiei care a născut șase pisoi cu două zile înainte. Astfel, Horia Brenciu i-a prezentat pe cei șase noi membri ai familiei sale fanilor din mediul online, arătându-i pe fiecare într-un videoclip scurt și adorabil.

Alăturat acestuia, cântărețul a postat un mesaj amuzant în care menționează că a devenit „bunic”, promițând că va oferi în curând notele pe care le-au primit micuții pisoi la naștere.

„Tiara e mamă, iar eu… bunic. Ieri noapte, au sosit pe lume 6 mormoloci. După ce-o să mă bucur puțin de noii membri ai familiei, revin cu informații și cu notele de la naștere! Gina a făcut ca această minune să fie posibilă.”, a scris Horia Brenciu în mediul online.

Horia Brenciu păstrează un profil discret când vine vorba de viața sa privată, bucurându-se de armonia și liniștea familiei sale alături de soția sa, Alice Dumitrescu, și cei patru copii. Din iubirea lor s-a născut Mina, în timp ce Andreea și Maria sunt fiicele soției sale dintr-o căsătorie anterioară, relația lor fiind una profundă și admirabilă. De asemenea, cuplul l-a adoptat pe Toma când acesta era încă un bebeluș.

Artistul a vorbit despre procesul de adopție

În emisiunea „Profesioniștii” de la TVR 1, Horia Brenciu a făcut mărturisiri despre cum a decurs adopția fiului său, Toma.

„Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea 15 ani. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. (…) Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis: ‘Nu-l avortează, îl vrem noi!’. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a povestit Horia Brenciu.

Horia Brenciu a vorbit într-un interviu pentru revista VIVA! despre relația pe care o are cu soția lui, Alice Dumitrescu. Artistul a dezvăluit cum a început, de fapt, povestea lor de dragoste. Inițial, au fost prieteni apropiați, iar ulterior legătura dintre ei a evoluat.

„Alice mi-a fost producător la trei televiziuni diferite, în trei emisiuni diferite, pe parcursul a 8 ani. Au fost, pe rând, ‘Sarabanda’, la TVR, ‘Asul din mânecă’, la Național TV, și filmul serial ‘Om sărac, om bogat’, la PRO TV. Cu tatăl ei, Dan Dumitrescu, regizor de montaj la TVR, am colaborat încă dinainte s-o cunosc pe ea. Când am început relația cu Alice, aveam deja o prietenie extrem de cordială cu socrul meu, aspect deloc de neglijat.”

Citește și:
Cum se înțelege, de fapt, Anca Țurcașiu, cu soția fiului ei: „N-am dat sfaturi sub nicio formă’

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Horia Brenciu, anunț surprinzător pe rețelele de socializare despre familia lui: „Au sosit pe lume”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă