Prima pagină » Demi Moore, despre ce a însemnat să lucreze cu Tom Cruise, Jack Nicholson și Patrick Swayze: Sunt câteva lucruri amuzante

Demi Moore, despre ce a însemnat să lucreze cu Tom Cruise, Jack Nicholson și Patrick Swayze: Sunt câteva lucruri amuzante

de Roboțelul @ iDOR.info
demi-moore,-despre-ce-a-insemnat-sa-lucreze-cu-tom-cruise,-jack-nicholson-si-patrick-swayze:-sunt-cateva-lucruri-amuzante

Articol publicat 07 februarie 2024

Demi Moore a făcut câteva dezvăluiri interesante despre ce a însemnat pentru ea să lucreze cu unii dintre cei mai admirați actori din lume: Tom Cruise, Jack Nicholson și regretatul Patrick Swayze. Vedeta americană a fost invitată la „The Drew Barrymore Show”, alături de colegele sale din „Feud: Capote Vs. The Swans”, cea mai nouă producție în care apare.

„Feud: Capote vs. The Swans” este al doilea sezon al serialului „Feud”, creat de Ryan Murphy. Demi o interpretează pe Ann Woodward, iar din distribuția acestei serii mai fac parte Molly Ringwald, Naomi Watts, Chloe Sevigny, Calista Flockhart și Diane Lane.

Demi Moore, amintiri de pe platourile de la „A Few Good Men” 

În timpul emisiunii, Demi a povestit și despre cum era viața ei la douăzeci de ani, la Hollywood. Despre filmările la „A Few Good Men” din 1992, Moore a spus:

„Sunt câteva lucruri amuzante. În primul rând, a trebuit să dau o probă pentru ‘A Few Good Men’, dar eram însărcinată în șapte luni și jumătate, așa că a trebuit să merg clătinându-mă”, a mărturisit ea.

Los Angeles.CA.USA.  LIBRARY.  Tom Cruise, Jack Nicholson and Demi Moore at the premiere after party for A Few Good Men. 10th December 1992.LMK30-SLIB070322PBOR-001Peter Borsari/PIP-Landmark MediaWWW.LMKMEDIA.COM.

Tom Cruise, Jack Nicholson și Demi Moore. Profimedia

„Tom Cruise era mortificat. Marile scene din sala de judecată când Jack Nicholson este chemat să depună mărturie…au filmat în direcția opusă toată ziua. Și iată-mă pe mine, urmărindu-l pe acest actor uriaș, pentru care am atât de mult respect, filmând off camera la viteză maximă toată ziua. A fost ceva ce m-a mișcat și a rămas cu mine pentru totdeauna, legat de importanța felului în care ne susținem unul pe celălalt”.

Demi Moore și Bruce Willis s-au reunit pentru a o sărbători pe fiica lor cea mică. Tallulah, despre tatăl ei bolnav de demență: „Văd dragoste în el”

Demi Moore a jucat alături de Patrick Swayze în unul dintre cele mai îndrăgite filme, „Ghost”

Despre întâlnirea cu Patrick Swayze, pe platoul de la „Ghost”, actrița în vârstă de 61 de ani și-a amintit:

„Ei bine, primul lucru care-mi vine în minte… urma să-l întâlnesc pe Patrick Swayze pentru prima dată, urma să-l descopăr, iar el pregătea scena, și-a scos cămașa și am spus: ‘Oh, am înțeles. Treci în spatele meu’…. tehnica stop cadru”.

LMKMEDIA_GHOST-FILM-LMK110-35

Patrick Swayze, Demi Moore, „Ghost” (1990). Profimedia

Ea a adăugat: „Încă mai am vasele pe care le-am făcut, sunt jalnice. Sunt cele mai triste”.

Patrick Swayze, Demi Moore, „Ghost” (1990). Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Demi Moore, despre ce a însemnat să lucreze cu Tom Cruise, Jack Nicholson și Patrick Swayze: Sunt câteva lucruri amuzante

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă