Prima pagină » Huawei FreeLace Pro 2, noua generaţie „căşti pe gât” primesc dată de lansare

Huawei FreeLace Pro 2, noua generaţie „căşti pe gât” primesc dată de lansare

de Roboțelul @ iDOR.info
huawei-freelace-pro-2,-noua-generatie-„casti-pe-gat”-primesc-data-de-lansare

Huawei a confirmat deja că va prezenta un nou telefon pliabil de tip flip, un Pocket 2 pe 22 februarie, dar nu va fi singurul produs nou Huawei lansat la acea dată. Va sosi şi o pereche de căşti, unele de tip „neckband„, adică genul care se poartă pe gât: Huawei FreeLace Pro 2.

Ar fi primele căşti de tip neckband lansate de Huawei până în 2020. Un zvonac din China, cunoscut drept „Uncle looking at the mountains” pe Weibo afirma că acest produs va fi lansat alături de Pocket 2. Originalul FreeLace Pro a fost lansat în august 2020 şi era o pereche de căşti de tip neckband. Venea în 3 culori şi avea un preţ de 77 de euro în China. Marele său plus e că oferea anulare activă a zgomotului.

Sursa se aşteaptă ca succesorul să vină în nuanţe noi, cu noi codecuri suportate, ANC superior, mod de transparentă şi autonomie superioară. Plus nişte protecţie IP, de vreme ce astfel de căşti sunt bune şi pentru sporturi. Originalul FreeLace Pro avea 34 de grame, era fabricat din material cauciucat moale şi avea drivere de 14.2 mm.

Oferea certificare IP55, 24 de ore de autonomie şi costă în Europa 119 euro. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Huawei FreeLace Pro 2, noua generaţie „căşti pe gât” primesc dată de lansare

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type