Prima pagină » Invitată la o cină de lux, Meghan Markle alimentează zvonurile că ar lucra iar cu Oprah

Invitată la o cină de lux, Meghan Markle alimentează zvonurile că ar lucra iar cu Oprah

de Roboțelul @ iDOR.info
invitata-la-o-cina-de-lux,-meghan-markle-alimenteaza-zvonurile-ca-ar-lucra-iar-cu-oprah

Cu o ținută care nu ar fi dat de bănuit că mergea la un restaurant de fițe, soția Prințului Harry a reluat negocierile cu compania celei mai puternice femeie din showbizul american.

FOTO: Profimedia

Cu jeanși skinny gri închis, un pulover gros, balerini asortați și geantă mare marca Goyard Bellechasse Biaude PM în valoare de 3.670 de dolari. Cu această ținută s-a prezentat Meghan Markle la o cină cu sushi la restaurantul Asanebo din Los Angeles. 

Se pare că Ducesa de Sussex, în vârstă de 42 de ani, a luat masa cu Terry Woods, producătorul executiv al companiei Harpo Productions a lui Oprah Winfrey. Adică aceeași persoană care s-a ocupat și de serialul despre sănătatea mintală produs de celebra Oprah Winfrey la care a colaborat și Prințul Harry, „The Me You Can’t See”. Terry Wood a lucrat, de asemenea, la interviul special al lui Harry și Meghan de la CBS după ce au părăsit îndatoririle regale și care a zguduit din temelii Casa Regală Britanică. Potrivit surselor „Daily Express”, producătoarea executivă ar lucra acum cu Ducesa de Sussex la un al doilea sezon al podcastului ei, după ce Rebecca Sananes a părăsit brandul la sfârșitul anului 2022.

Meghan Markle s-a întâlnit cu Terry Woods la restaurantul Asanebo din Los Angeles. FOTO: Profimedia

Imaginea 1/4: Meghan Markle s-a întâlnit cu Terry Woods la restaurantul Asanebo din Los Angeles. FOTO: Profimedia

Apariția lor împreună a stârnit deja discuții în L.A. cum că Meghan Markle și Oprah plănuiesc să facă din nou echipă în lunile următoare.

Mai devreme, în cursul aceleași zile, soția Prințului Harry a fost văzută luând prânzul la Cipriani Beverly Hills cu designerul rochiei sale de mireasă, fostul director de creație al Givenchy, Clare Waight Keller. Semn că Ducesa de Sussex nu stă deloc și că-și pregătește revenirea en fanfare pe piața media, cu noi surprize. Deja ea a făcut o schimbare și la look-ul său, optând pentru o nuanță mai blândă de păr, un castaniu cu reflexe luminoase, pe care l-a etalat în premieră la Jocurile Invictus din Canada, la care a participat cu Prințul Harry săptămâna trecută.

FOTO: Profimedia






Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Invitată la o cină de lux, Meghan Markle alimentează zvonurile că ar lucra iar cu Oprah

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google