Prima pagină » Jaafar Jackson seamana leit cu Michael Jackson. Au aparut primele imagini de pe platoul de filmare al filmului biografic Michael

Jaafar Jackson seamana leit cu Michael Jackson. Au aparut primele imagini de pe platoul de filmare al filmului biografic Michael

de Roboțelul @ iDOR.info
jaafar-jackson-seamana-leit-cu-michael-jackson.-au-aparut-primele-imagini-de-pe-platoul-de-filmare-al-filmului-biografic-michael

Nepotul lui MichaelJackson,Jaafar Jackson, seamana perfect cu regretatul rege al muzicii pop, imaginile care au luat internetul cu asalt vorbesc de la sine.

Jaafar, in varsta de 27 de ani, purtand o peruca si un machiaj de efecte speciale, arata ca unchiul sau, in timp ce canta pe scena, intr-una din secventele din mult asteptata pelicula “Michael”.

“El il intruchipeaza pe Michael intr-un mod in care niciun alt actor nu ar putea”, a spus producatorul Graham King despre Jaafar.

Filmul “Michael” va fi disponibil in cinematografe in 2025

Colman Domingo va juca rolul lui Joe Jackson, tatal artistului, in timp ce Nia Long o va interpreta pe mama lui Michael, Katherine.

Jaafar Jeremiah Jackson este cantaret, dansator si actor, semn ca talentul este in adn. Tanarul este fiul lui Jermaine Jackson si al Alejandrei Geneviene, nepotul lui Michael, Janet si La Toya Jackson.

Filmul este regizat de Antoine Fuqua, dupa un scenariu scris de John Logan. Drama muzicala biografica urmareste viata si cariera de patru decenii a lui Michael Jackson.

Logan a lucrat la filme precum“Gladiator” (2000), “The Aviator” (2004), “Sweeney Todd: The Demon Barber Of Fleet Street” (2007), “Hugo” (2011), “Skyfall” (2012) si “Spectre” (2015).

“Michael va aduce publicului o portretizare captivanta si sincera a omului genial, dar complicat, care a devenit Regele Pop”, se arata in sinopsisul oficial.

In ultimele zile o piesa de-a lui Jaafar Jackson cu titlul “Rebirth of Michael” a inceput sa faca mare valva, nu stim cu siguranta daca este o piesa creata si cu ajutorul Inteligentei Artificiale dar vocea si stilul in care canta tanarul te duce direct cu gandul la regretatul sau unchi.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Jaafar Jackson seamana leit cu Michael Jackson. Au aparut primele imagini de pe platoul de filmare al filmului biografic Michael

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă