Prima pagină » Fiica lui Michael Jackson, apariție rară pe străzile din LA. Paris Jackson, în colanți, departe de look-urile de pe covorul roșu

Fiica lui Michael Jackson, apariție rară pe străzile din LA. Paris Jackson, în colanți, departe de look-urile de pe covorul roșu

de Roboțelul @ iDOR.info
fiica-lui-michael-jackson,-aparitie-rara-pe-strazile-din-la.-paris-jackson,-in-colanti,-departe-de-look-urile-de-pe-covorul-rosu

Fiica lui Michael Jackson, Paris Jackson, a fost fotografiață de paparazzi pe străzile din Los Angeles, joi, într-o apariție rară în public a tinerei artiste. 

Paris și-a petrecut după-amiaza de miercuri la o plimbare alături de câinele său. Jackson, model și cântăreață, a vizitat și cafeneaua ei preferată din LA.

Vedeta americană a optat pentru un look lejer de toamnă, îmbrăcând o pereche de colanți maro, un cardigan crem și un top în aceeași culoare, la care a asortat o pereche de cizme îmblănite. Și-a accesorizat ținuta cu ochelari de soare, o geantă de umăr și mai multe bijuterii.

Galerie foto

Luna trecută, fiica lui Michael Jackson, în vârstă de 25 de ani, a urcat pe scena de la Q101 Piqniq din Chicago, unde a oferit un spectacol inedit.

Paris Jackson a vorbit despre cum a ajutat-o terapia în lupta cu depresia

Paris Jackson s-a luptat în trecut cu depresia și dependența de alcool și substanțe interzise. În urmă cu doi ani, a realizat că nimic din toate acestea nu-i aduc fericire, astfel că a început o călătorie spre cunoașterea de sine, mergând frecvent la terapie. 

Într-un interviu a dezvăluit cum au ajutat-o orele petrecute în cabinetul unui psiholog specializat să treacă peste dependențele ei și să lupte împotriva depresiei și a tentativelor de suicid. După despărțirea din 2020 de iubitul și fostul ei coleg de trupă, Gabriel Glenn, Paris a trecut prin „cea mai întunecată perioadă din viața ei”, recunoscând că acum „este mai fericită ca niciodată și mai sănătoasă ca oricând”. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Fiica lui Michael Jackson, apariție rară pe străzile din LA. Paris Jackson, în colanți, departe de look-urile de pe covorul roșu

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă