Prima pagină » Jennifer Lopez, seducătoare într-o salopetă mulată cu spatele gol. Artista a primit mii de complimente: Ce gene bune ai

Jennifer Lopez, seducătoare într-o salopetă mulată cu spatele gol. Artista a primit mii de complimente: Ce gene bune ai

de Roboțelul @ iDOR.info
jennifer-lopez,-seducatoare-intr-o-salopeta-mulata-cu-spatele-gol.-artista-a-primit-mii-de-complimente:-ce-gene-bune-ai

Articol publicat 23 Februarie 2024

Jennifer Lopez a bifat încă o apariție îndrăzneață pe rețelele de socializare, unde a apărut într-o salopetă mulată, care i-a pus în evidență trupul sculptat. Artista în vârstă de 54 de ani întinerește parcă pe zi ce trece, iar fanii nu s-au oprit din a-i face complimente în secțiunea de comentarii. 

Recent, soția lui Ben Affleck și-a expus formele voluptoase într-o piesă vestimentară provocatoare. Salopeta neagră, cu spatele gol, s-a mulat perfect pe trupul lucrat intens la sala de fitness, iar decolteul amețitor i-a pus în evidență bustul generos. JLo și-a completat ținuta cu o pelerină dintr-un material asortat și o șapcă din piele, iar în ceea ce privește accesoriile, artista a optat pentru un set format dintr-un colier și brățări. 

Citește și: Ce spune Jane Fonda despre relația lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck. Actrița de 86 de ani nu a fost blândă: „E absurd!”

Ea și-a lăsat șuvițele blonde să-i dată pe umeri, fiind fixate cu șapca, iar machiajul a avut nuanțe de gri și albastru, ca să ofere un plus de culoare look-ului. 

„Cea mai frumoasă”/ „Doamne, tu chiar nu îmbătrânești deloc?”/ „Ce gene bune ai”/ „Formidabilă”/ „Ce n-aș da să am și eu silueta ta”/ „Superbă”, sunt doar câteva din comentariile pe care Jennifer Lopez le-a primit la postarea sa de pe Instagram. 

Trucul la care Jennifer Lopez apelează pentru a se menține în formă

Artista în vârstă de 54 de ani postează mai mereu pe rețelele sociale poze și clipuri în care arată perfect și susține de fiecare dată că nu recurge la filtre sau la editări în Photoshop.

De-a lungul vremii, Lopez a dezvăluit câteva dintre trucurile la care apelează pentru a arăta impecabil. Unul dintre ele este sportul. Se trezește la 5 dimineața pentru antrenamente de fitness ori pentru cele de la sala de dans.

Citește și: O scrisoare a lui Ben Affleck pentru Jennifer Lopez, de acum 21 de ani, dezvăluită de artistă: „Viața e dură, dar tu ești dulce”

Actrița din „Shotgun Wedding” a dezvăluit exercițiile fizice o ajută nu doar să se mențină în formă, ci și să se simtă bine din punct de vedere psihic.

„Nu este un secret faptul că sportul reprezintă o parte foarte importantă în viața mea”, a explicat soția lui Affleck într-un interviu pentru UsWeekly. „Cred că există o legătură între exercițiile fizice și sănătatea mentală”, a adăugat ea. „Nu îmi este frică să mă provoc, așa că sunt deschisă să-mi depășesc mereu limitele”, a mai spus Lopez, care este mama a doi copii.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Jennifer Lopez, seducătoare într-o salopetă mulată cu spatele gol. Artista a primit mii de complimente: Ce gene bune ai

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă