Prima pagină » Jennifer Aniston, mesaj de ziua lui Paul Rudd, declarat unul dintre cei mai sexy bărbați în viață: Te iubesc, ciudat fără vârstă!

Jennifer Aniston, mesaj de ziua lui Paul Rudd, declarat unul dintre cei mai sexy bărbați în viață: Te iubesc, ciudat fără vârstă!

de Roboțelul @ iDOR.info
jennifer-aniston,-mesaj-de-ziua-lui-paul-rudd,-declarat-unul-dintre-cei-mai-sexy-barbati-in-viata:-te-iubesc,-ciudat-fara-varsta!

Articol publicat 08 aprilie 2024

Jennifer Aniston l-a numit pe bunul ei prieten Paul Rudd „un ciudat fără vârstă”, în timp ce i-a urat la mulți ani, în weekend, când actorul din „Ant-Man” a împlinit 55 de ani.

Vedeta din „Friends” a distribuit pe Instagram Story un clip cu ea și cu Rudd, apărând într-o scenă din filmul „Wanderlust” (2012).

„La mulți ani, Paul Rudd! Te iubesc, ciudat fără vârstă!”, a notat ea în descrierea postării.

aniston (2)

Paul Rudd, Jennifer Aniston. Foto: Instagram Jennifer Aniston

Paul a împlinit 55 de ani pe 6 aprilie.

Rudd și Aniston sunt prieteni de mulți ani. Au mai jucat și în „The Object of My Affection” din 1998. De asemenea, s-au intersectat și în câteva episoade din „Friends”.

Paul Rudd, declarat în 2021 „Cel mai sexy bărbat în viață” de către revista People

În 2021, când revista People l-a declarat pe Paul Rudd „cel mai sexy bărbat în viață” , Jennifer a reacționat: „Acest lucru mă face atât de fericită. Întotdeauna am știut asta, Paul Rudd este oficial cel mai sexy bărbat în viață! În viaţă!’ Nu îmbătrânești, ceea ce este ciudat. Dar încă te iubim”.

Paul Rudd a vorbit despre ce înseamnă să fii cel mai sexy bărbat în viață. Ce sfat i-a oferit lui Chris Evans

Paul și-a surprins fanii în weekend, într-o apariție surpriză la „Saturday Night Live”, alături de Kristen Wiigg.

Kristen Wiig joins the Saturday Night Live Five Time Club with a little help from Ryan Gosling, Matt Damon, Paul Rudd, Jon Hamm and Martin Short

Kristen Wiig, la Saturday Night Live, alături de Matt Damon, Paul Rudd, Jon Hamm, Martin Short. Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Jennifer Aniston, mesaj de ziua lui Paul Rudd, declarat unul dintre cei mai sexy bărbați în viață: Te iubesc, ciudat fără vârstă!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă