Prima pagină » Jocurile Xbox vin pe PlayStation conform unui oficial Microsoft; Şi pe Nintendo Switch

Jocurile Xbox vin pe PlayStation conform unui oficial Microsoft; Şi pe Nintendo Switch

de Roboțelul @ iDOR.info
jocurile-xbox-vin-pe-playstation-conform-unui-oficial-microsoft;-si-pe-nintendo-switch

Săptămâna trecută toată lumea a vorbit despre anunţurile de jocuri de la Sony State of Play, dar acum şi Microsoft are momentul său de glorie. Nu de alta, dar CEO-ul pe partea de gaming de la Microsoft, Phil Spencer ar fi făcut o aluzie la faptul că .

Hi-Fi Rush şi alte titluri exclusive ale consolei Microsoft ar veni atât pe PS5, cât şi pe Nintendo Switch, conform celor de la The Verge. Detaliile despre strategia multi platform a companiei a apărut treptat-treptat. Sunt discuţii chiar despre lansarea noului joc Indiana Jones pe PS5. Phil Spencer a spus că săptămâna viitoare va fi un anunţ important cu privire la strategia şi viziunea de viitor pentru Xbox.

Xbox

Unul dintre motivele criticilor aduse achiziţiei Activision Blizzard de către Microsoft a fost teama că vor fi tot mai multe jocuri disponibile exclusiv pe PC şi Xbox, iar PlayStation şi consolele Nintendo vor fi lăsate pe dinafară. Exclusivităţile sunt totuşi cheia pentru o companie, dar în acest climat al vânătorii de vrăjitoare pe motiv de antitrust şi anti competitivitate, e riscant să creşti numărul de titluri exclusive.

Încă nu știm nici ce jocuri Activision Blizzard vor sosi în Xbox Game Pass, dar cred că vom afla într-o săptămână.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Jocurile Xbox vin pe PlayStation conform unui oficial Microsoft; Şi pe Nintendo Switch

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă