Prima pagină » Jocurile PlayStation Plus din martie: Sifu și Destiny 2: The Witch Queen, doar câteva dintre ele

Jocurile PlayStation Plus din martie: Sifu și Destiny 2: The Witch Queen, doar câteva dintre ele

de Roboțelul @ iDOR.info
jocurile-playstation-plus-din-martie:-sifu-si-destiny-2:-the-witch-queen,-doar-cateva-dintre-ele

De asemenea, poți juca pe PlayStation Plus, în martie, EA Sports F1 23, pentru a coincide cu sezonul de curse 2024.

Jocuri PlayStation Plus, în martie

Este din nou acel moment al lunii. Sony tocmai a dezvăluit gama de jocuri PlayStation Plus pentru martie. Există câteva apariții decente aici, inclusiv expansiunea Destiny 2: The Witch Queen și celebrul Sifu. Toate cele patru titluri sunt disponibile atât pentru utilizatorii PS4, cât și pentru PS5.

Să începem cu Sifu. Jocul a fost descris ca o interpretare modernă a bătăilor de școală veche, cu un accent major pe stilurile de luptă kung fu reale. Te joci ca un tânăr student la arte marțiale care vânează oamenii care ți-au ucis familia. Cui nu-i place o poveste bună de răzbunare?

Expansion-ul Destiny 2: The Witch Queen a suferit o mulțime de întârzieri, înainte de a ajunge, în sfârșit, pe rafturile magazinelor digitale în 2022. Versiunea nouă i-a mulțumit pe fanii MMO cu o poveste nou-nouță de rezolvat, completată cu o mulțime de misiuni noi. Există și noi hărți PvP, echipamente, arme, temnițe și raiduri.

EA Sports F1 23, la timp pentru noul sezon

EA Sports F1 23 este simulatorul de Formula 1, deoarece a fost jocul oficial al Campionatului Mondial FIA de Formula 1 din 2023. Există o mulțime de circuite plasate în întreaga lume, inclusiv Qatar și Las Vegas. Puteți concura ca oricare dintre primii 20 de piloți și primele zece echipe.

În cele din urmă, există jocul de groază Hello Neighbors 2. La fel ca și originalul, titlul te face să investighezi vecinii pentru a le descoperi secretele murdare. Deși promovat ca un titlu de groază, imaginile animate îl fac potrivit pentru jucătorii de toate vârstele. Recenziile au lăudat jocul.

Shooterul multiplayer The Finals primește, de asemenea, un pachet cosmetic, cu 12 noi skin-uri de arme și două ținute. Toate cele patru jocuri menționate mai sus vor fi disponibile pentru membrii PlayStation Plus de pe 5 martie până pe 1 aprilie. Ca întotdeauna, unele titluri părăsesc platforma luna aceasta. Ai timp doar până azi să adaugi în catalogul tău Foamstars, Rollerdrome și Steelrising.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Jocurile PlayStation Plus din martie: Sifu și Destiny 2: The Witch Queen, doar câteva dintre ele

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă