Prima pagină » Kanal D scoate din grilă Poveste din Anatolia și aduce O dragoste. De când au loc modificările

Kanal D scoate din grilă Poveste din Anatolia și aduce O dragoste. De când au loc modificările

de Roboțelul @ iDOR.info
kanal-d-scoate-din-grila-poveste-din-anatolia-si-aduce-o-dragoste.-de-cand-au-loc-modificarile

„Poveste din Anatolia” dispare din grila Kanal D. Unde va putea fi urmărit

„Poveste din Anatolia”, în original: Gönül Dağı, a avut premiera la Kanal D pe 22 ianuarie, după finalul „Tărâmuri nelegiuite”. Din momentul lansării sale și până acum, producția cu Berk Atan în rolul principal a putut fi urmărită, de luni până vineri, de la ora 20.00.

Potrivit unui comunicat recent, Kanal D a decis să mute, după numai câteva săptămâni, „Poveste din Anatolia”. Mai precis, serialul turcesc dispare din grila Kanal D, pentru a se muta, de luni, 19 februarie, pe Kanal D2. Nu va mai fi însă difuzat după același program, ci doar de luni până miercuri, de la ora 16.30.

Modificări majore la Kanal D. În locul „Poveste din Anatolia” începe „O dragoste”

Ultimele modificări majore apărute în grila Kanal D nu se termină aici. Și asta pentru că serialul „Poveste din Anatolia”, mutat după doar câteva săptămâni pe postul Kanal D2, va fi înlocuit cu o altă producție turcească: „O dragoste”.

Mai exact, serialul turcesc “O dragoste” va avea premiera luni, 19 februarie, la Kanal D, urmând să fie difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00.

Producția, o poveste captivantă despre puterea iubirii, aduce în fața privitorilor povești de familie încurcate, o luptă permanentă între stiluri de viață diferite, o pleiadă de actori talentați și un scenariu bine construit. 

Povestea din „O dragoste”, noul serial de la Kanal D

Doi tineri se îndrăgostesc, iar iubirea lor este pusă la grea încercare. Doga (Silă Turkoglu) este proaspăt admisă la facultate, prinsă în mrejele iubirii pentru Fatih (Dogukan Gungor), care provine dintr-o familie conservatoare. Totul pare să ducă spre o viață frumoasă și lină împreună, dar o sarcina nedorită le dă peste cap planurile. Familiile celor doi sunt și ele atrase într-un conflict al percepțiilor, prejudecăților și al generațiilor.

Între Doga și mama ei, Kivilcim Arslan (Evrim Alasya), izbucnesc neînțelegerile, aceasta din urmă considerând copilul din pântecele fiicei sale un inamic pentru carieră și viitorul tinerei.  Războiul dintre mamă și fiică face victime, dar conflictele, turbulențele de tot felul ajung să dea peste cap viețile tuturor membrilor celor două familii.

Decizii pripite, luptele între orgolii și deprinderi vechi, credințe zdruncinate din temelii, precum și iubirea cea mai curată fac parte dintr-un scenariu plin de răsturnări de situație, care îi va captiva pe telespectatori.

Nu ratați, începând de luni, 19 februarie, de luni până vineri, de la ora 20:00, o nouă poveste extraordinară despre puterea iubirii și lupta între generații – “O dragoste”, la Kanal D. 

Sursa foto: Kanal D

Citește și:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Kanal D scoate din grilă Poveste din Anatolia și aduce O dragoste. De când au loc modificările

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google