Motorola Watch 40
foto Motorola

Motorola a lansat un nou ceas inteligent, Moto Watch 40, cu o carcasă din aliaj de zinc și brățară din silicon interschimbabilă, cu rezistență la apă și praf IP67. Smartwatch-ul funcționează pe baza sistemului de operare Moto Watch OS și ceasul poate primi notificări, dar nu poți să răspunzi la mesaje sau apeluri de pe dispozitiv.

Moto Watch 40 este dotat cu funcții de urmărire permanentă a ritmului cardiac și a saturației oxigenului din sânge (SpO2), alături de funcționalități de monitorizare a somnului și a nivelurilor de stres, toate acestea fiind integrate cu Google Fit. Bateria de 240mAh promite o durată de până la 10 zile, în condiții de utilizare normală. O încărcare completă durează numai 25 de minute.

Înainte de lansarea Moto Watch 40 cu noul sistem proprietar Moto Watch OS, ceasurile inteligente Motorola, precum Moto 360 (prima și a doua generație), rulau pe baza sistemului de operare Wear OS de la Google.

Moto Watch 40
foto Motorola

Moto Watch 40 are un ecran LCD cu diagonala de 1.57 inch și este disponibil în culorile Phantom Black și Rose Gold, la prețul de 65 de dolari pe website-ul oficial Motorola. Comparativ cu modelele anterioare, Moto Watch 70 și Moto Watch 200, Moto Watch 40 este o alternativă mai mică, oferind un set simplu de funcții și o autonomie mare a bateriei. Detalii complete despre panoului ecranului și disponibilitatea pe diverse piețe nu au fost încă dezvăluite.