Prima pagină » Lady Gaga, în tribune la Super Bowl 2024. A atras privirile într-un tricou larg, dres din plasă și tocuri imposibile

Lady Gaga, în tribune la Super Bowl 2024. A atras privirile într-un tricou larg, dres din plasă și tocuri imposibile

de Roboțelul @ iDOR.info
lady-gaga,-in-tribune-la-super-bowl-2024.-a-atras-privirile-intr-un-tricou-larg,-dres-din-plasa-si-tocuri-imposibile

Lady Gaga s-a numărat printre celebritățile prezente în tribune la Super Bowl 2024, marea finală a Ligii profesioniste de fotbal american.

Lady Gaga a venit la stadionul Allegiant din Las Vegas însoțită de iubitul ei, Michael Polansky. 

Artista în vârstă de 37 de ani a purtat o jachetă supradimensionată, cu emblema celor de la 49ers, un tricou roșu, larg, cu numărul 16 Joe Montana. Gaga nu a îmbrăcat pantaloni, optând doar pentru un dres din plasă, iar la această ținută a asortat o pereche de ghete cu tocuri imposibile. 

Galerie foto

*EXCLUSIVE* Lady Gaga is seen leaving Super Bowl LVIII in Las Vegas

Lady Gaga și Michael Polansky. Super Bowl LVIII. Las Vegas. Profimedia

În 2017, Lady Gaga a cântat în pauza de la Super Bowl, iar show-ul ei a fost unul de succes. Setul ei de 12 minute a fost memorabil, ieșit din tipare.

UPI Pictures of the Year 2017 -- ENTERTAINMENT

Lady Gaga. Super Bowl 2017. Profimedia

Lady Gaga dives into the Super Bowl LI half time show

Lady Gaga. Super Bowl 2017. Profimedia

Super Bowl-ul este cel mai important eveniment sportiv din America de Nord şi a atras numeroase vedete în tribunele Allegiant Stadium (65.000 de locuri), în frunte cu baschetbalistul LeBron James şi cântăreţele Beyonce şi Taylor Swift, ultima fiind partenera unuia dintre jucătorii lui Kansas City Chiefs, Travis Kelce, pe care l-a felicitat călduros pe gazon la finalul meciului.

Au mai fost prezenți și Kelly Clarkson, Brittany Mahomes, Blake Lively, Ice Spice, Ariana Grande, Cynthia Erivo, Gwen Stefani, Blake Shelton.

Hailey și Justin Bieber, printre vedetele prezente la Super Bowl 2024. Ce este stilul „mob wife”, pe care l-a adoptat soția artistului

Spectacolul de la pauza Super Bowl-ului, care se bucură la rândul său anual de o mare audienţă, a fost susţinut de Usher, care a interpretat cele mai cunoscute melodii ale sale, cu o coregrafie impresionantă şi beneficiind în special de complicitatea solistei Alicia Keys.

Usher i-a adus un omagiu lui Michael Jackson în timpul spectacolului de la Super Bowl 2024. Artistul a strălucit, la propriu, pe scenă

Pe teren, marea finală a NFL, organizată în premieră la Las Vegas, a oferit un suspans intens, încheindu-se cu victoria jucătorilor lui Chiefs, a treia în cinci ani, după cele din 2020, tot în faţa formaţiei San Francisco 49ers, şi 2023. Este pentru prima oară când o franciză reuşeşte să-şi păstreze trofeul în Super Bowl, după New England Patriots în 2004.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Lady Gaga, în tribune la Super Bowl 2024. A atras privirile într-un tricou larg, dres din plasă și tocuri imposibile

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google