Prima pagină » Margot Robbie reacționează la scandalul iscat de nominalizările la Oscar: Nu ai cum să fii trist când ești atât de binecuvântat

Margot Robbie reacționează la scandalul iscat de nominalizările la Oscar: Nu ai cum să fii trist când ești atât de binecuvântat

de Roboțelul @ iDOR.info
margot-robbie-reactioneaza-la-scandalul-iscat-de-nominalizarile-la-oscar:-nu-ai-cum-sa-fii-trist-cand-esti-atat-de-binecuvantat

Actrița Margot Robbie, vedeta filmului cu cele mai mari încasări din 2023, Barbie, a reacționat la scandalul iscat după ce nu a fost nominalizată la Oscar pentru cea mai bună actriță, scrie BBC.

Filmul a primit opt nominalizări la Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film, cel mai bun actor în rol secundar și cea mai bună actriță în rol secundar. Fanii însă au fost consternați că Robbie a fost trecută cu vederea pentru rolul principal.

Dar Robbie, care este și unul dintre producătorii filmului, a spus miercuri că nominalizările nu au întristat-o. La un eveniment special SAG-AFTRA, actrița a spus: „Nu ai cum să te simți trist când știi că ești atât de binecuvântat”.

Ea a precizat că misiunea filmului este alta și anume aceea de a „schimba cultura” și că aceasta este „cea mai mare recompensă” care a rezultat din succesul filmului.

Robbie a sugerat că este însă supărată că regizoarea Greta Gerwig nu a primit o nominalizare la Oscar pentru regie. Gerwig a fost nominalizat pentru cel mai bun scenariu adaptat. „Evident, cred că Greta ar trebui nominalizată ca regizor”, a spus ea. „Ceea ce a făcut ea este o realizare care apare o dată în carieră, o singură dată în viață. Ce a reușit, chiar este. Dar a fost un an incredibil pentru toate filmele.”

Cel mai bun actor în rol secundar și cea mai bună actriță nominalizată din film, Ryan Gosling și America Ferrera, ambii și-au exprimat dezamăgirea că cele două femei nu au fost nominalizate.

„Să spun că sunt dezamăgit că nu sunt nominalizați la categoriile lor respective ar fi un eufemism”, a spus Gosling săptămâna trecută, adăugând că „nu există Ken fără Barbie și nu există film cu Barbie fără Greta Gerwig și Margot Robbie.”

Barbie a primit nominalizări pentru cea mai bună melodie originală, cel mai bun costum și cel mai bun design de producție.

„Ne-am propus să facem ceva care să schimbe cultura, să aibă un impact. Și s-a făcut deja asta și chiar mai mult, mult mai mult decât am visat vreodată. Și asta este cu adevărat cea mai mare recompensă care ar putea ieși din toate acestea,” a spus Robbie.

În total, filmul „Barbie” a primit opt nominalizări, inclusiv pentru cel mai bun film.

„Oppenheimer” al lui Christopher Nolan – un alt succes uriaș de box office – este în frunte cu 13 nominalizări.

Cillian Murphy, Emily Blunt și Robert Downey Jr au fost nominalizați la premiile pentru cei mai buni actori, iar Nolan pentru cel mai bun regizor.

Pelicula „Poor Things”, despre un copil al cărui creier a fost transplantat în corpul unei femei adulte, a fost al doilea cel mai nominalizat film, cu 11 nominalizări.

Cea de-a 96-a ediție a Premiilor Oscar va avea loc pe 10 martie la Los Angeles.

Editor : A.P.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Margot Robbie reacționează la scandalul iscat de nominalizările la Oscar: Nu ai cum să fii trist când ești atât de binecuvântat

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă