Prima pagină » Matt LeBlanc, apariție rară în public, alături de un prieten. Cum arată actorul la 20 de ani de la finalul serialului Friends

Matt LeBlanc, apariție rară în public, alături de un prieten. Cum arată actorul la 20 de ani de la finalul serialului Friends

de Roboțelul @ iDOR.info
matt-leblanc,-aparitie-rara-in-public,-alaturi-de-un-prieten.-cum-arata-actorul-la-20-de-ani-de-la-finalul-serialului-friends

Articol publicat 22 februarie 2024

Imagini rare cu Matt LeBlanc în public au fost surprinse în California. Actorul a fost fotografiat la ieșirea din restaurantul Uncle Bernie’s Deli din Encino, unde a mers cu un prieten pentru a lua prânzul.

Actorul din „Friends”, în vârstă de 56 de ani, a purtat un hanorac gri, blugi și o șapcă de baseball, în concordanță cu vremea rece și ploioasă de afară. LeBlanc părea foarte serios, departe de imaginea veselă pe care o afișa de obicei.

Starul american își revine după dispariția tragică la finalul anului trecut a fostului său coleg de serial și prieten, Matthew Perry, căruia i-a și adus un omagiu pe Instagram.

„Clipele pe care le-am petrecut împreună au fost, sincer vorbind, printre momentele preferate din viaţa mea”, mărturisea LeBlanc, care a interpretat personajul Joey, cel mai bun prieten al lui Chandler (Matthew Perry). Matt şi-a ilustrat mesajul cu mai multe imagini din serial, inclusiv o fotografie în care cei doi actori apar îmbrăţişaţi.

”A fost o onoare să te am coleg de scenă şi să te consider prietenul meu”, a scris el după care a adăugat: ”Întinde-ţi aripile şi zboară, fratele meu, eşti în sfârşit liber”.

În 2022, Matt s-a despărțit de iubita sa, producătoarea britanică de televiziune, Aurora Milligan. O sursă a declarat pentru The Sun atunci: „Relația lui Matt cu Aurora s-a încheiat. Matt a fost foarte afectat, așa cum ar fi oricine în această situație.”

Matt și Aurora s-au îndrăgostit la filmările Top Gear și, în ciuda diferenței de vârstă destul de mare dintre ei, povestea lor a fost una frumoasă, care a ținut șase ani.

„Dar când el a anunțat că părăsește Top Gear și s-a ocupat de alt proiect, le-a fost greu. El locuia în LA și călătorea mult, în timp ce Aurora lucra în Marea Britanie.”, a mai spus sursa respectivă. 

Matt LeBlanc, tatăl unei fete

Matt LeBlanc are o fiică, Marina Pearl LeBlanc, din căsnicia cu Melissa McKnight. Marina a împlinit anul acesta 20 de ani. 

„Îmi amintesc de momentul special când s-a născut fiica mea, Marina. Din secunda în care am văzut-o, am adorat-o și nu am mai simțit altfel de atunci”, declara el pentru The Daily Mirror în 2016. „Nu îmi venea să cred. Am știut din acel moment că nimic pe lume nu m-ar putea împiedica să o iubesc – chiar dacă mi-ar distruge și Ferrari-ul”.

Actorul Matt LeBlanc a devenit celebru în întreaga lume în rolul lui Joey Tribbiani din sitcom-ul NBC.

În 2016, a început colaborarea cu „Top Gear”, devenind primul prezentator care nu era de origine britanică din istoria show-ului. În 2018, a părăsit proiectul. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Matt LeBlanc, apariție rară în public, alături de un prieten. Cum arată actorul la 20 de ani de la finalul serialului Friends

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google