Prima pagină » Merită Deea Maxer și-a etalat burtica de graviduță pe internet! Fosta soție a lui Dinu a bucurat pe toată lumea cu imaginea asta! Cum arăta pe vremea când era însărcinată cu fiica ei?!

Merită Deea Maxer și-a etalat burtica de graviduță pe internet! Fosta soție a lui Dinu a bucurat pe toată lumea cu imaginea asta! Cum arăta pe vremea când era însărcinată cu fiica ei?!

de Roboțelul @ iDOR.info
merita-deea-maxer-si-a-etalat-burtica-de-graviduta-pe-internet!-fosta-sotie-a-lui-dinu-a-bucurat-pe-toata-lumea-cu-imaginea-asta!-cum-arata-pe-vremea-cand-era-insarcinata-cu-fiica-ei?!

Deea Maxer și-a surprins fanii din mediul online când a postat o fotografie în care apărea cu burtică de gravidă.

Deea Maxer trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, bucurându-se de succes pe toate planurile. Bruneta este implicată într-o mulțime de proiecte profesionale, iar după divorțul de Dinu Maxer și-a regăsit fericirea în brațele lui Robert Drilea. Mai mult, este și o mămică împlinită și se mândrește la tot pasul cu cei doi copii ai ei din mariajul cu fostul soț, Andreas și Maysa.

În ceea ce privește viața de mamă, Deea Maxer este un părinte dedicat și face tot posibilul pentru ca Maysa și Andreas să aibă o copilărie fericită.

Bruneta își iubește micuții din tot sufletul, iar de curând a publicat o fotografie pe internet care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Bruneta nu s-a putut abține și a publicat o imagine cu ea în care are burtică de graviduță, arătându-le tuturor cât de bine arată însărcinată. Ei bine, fotografia nu este din prezent, așa cum probabil au crezut mulți oameni la o primă vedere, ci de pe vremea când Deea era însărcinată cu fiica ei, Maysa.

Alături de fotografie, vedeta a transmis și un mesaj clar în care specifica acest lucru, mărturisind că și-a amintit de burtica pe care o avea când se pregătea să devină mamă pentru a doua oară.

„Merită să-și amintești de burtica ta mare”, a scris Deea Maxer, alături de fotografia de pe vremea când era însărcinată.

Citește și: „Simptome de răceală” Deea Maxer și fiica ei, de urgență la medic! Cu ce problemă de sănătate se confruntă Maysa: „A dat-o în episoade de vomă”

Deea Maxer însărcinată

Deea Maxer, pe vremea când era însărcinată cu fiica ei, Maysa

[Sursa foto: Instagram]

Deea Maxer a vorbit despre al treilea copil

De aproape un an, Deea Maxer trăiește o poveste de dragoste cu Robert Drilea, bărbatul alături de care și-a refăcut viața după divorț. Relația lor este una cât se poate de serioasă, iar de multe ori, cei doi au fost întrebați despre posibilitatea de a avea un copil împreună.

Citeste si: „Tata mă pupa și la 25 de ani, la fel cum mă pupa când era mic, de față cu toată lumea.” Ștefan Bănică Jr, despre relația specială pe care a avut-o cu tatăl său!- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Niculina Stoican, dezvăluiri despre relația cu mama ei: „Mama nu și-a dorit niciodată să cânt”. De ce Angelica Stoican nu și-a susținut niciodată fiica în cariera muzicală?- radioimpuls.ro

Fosta soție a lui Dinu Maxer a oferit, în cele din urmă, un răspuns, mărturisind că iubitul ei își dorește cu ardoare să devină tătic. Mai mult, Deea a dezvăluit că ea și Robert au discutat deja despre acest subiect și că au planuri importante pentru viitorul lor în calitate de cuplu.

„Robert își doreste copii, vrea să fie tată. Ca orice cuplu am discutat toate aspectele legate de viitor, de viață și avem planuri frumoase, iar cu sănătate și înțelepciune, sper să le ducem la capăt, să le împlinim”, a declarat Deea Maxer pentru Playtech.ro.

Citește și: „Nopți nedormite de dor” Deea Maxer a spus lucrurilor pe nume! Toți s-au dus imediat cu gândul la relația pe care o are cu Robert Drilea


Citește și:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Merită Deea Maxer și-a etalat burtica de graviduță pe internet! Fosta soție a lui Dinu a bucurat pe toată lumea cu imaginea asta! Cum arăta pe vremea când era însărcinată cu fiica ei?!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă