Prima pagină » Mioara Roman a mai avut un iubit celebru, înainte de Petre Roman. Cornel Patrichi a ținut totul secret? Văduva dansatorului: Replica nu pot să o dau eu! EXCLUSIV – Playtech Știri

Mioara Roman a mai avut un iubit celebru, înainte de Petre Roman. Cornel Patrichi a ținut totul secret? Văduva dansatorului: Replica nu pot să o dau eu! EXCLUSIV – Playtech Știri

de Roboțelul @ iDOR.info
mioara-roman-a-mai-avut-un-iubit-celebru,-inainte-de-petre-roman.-cornel-patrichi-a-tinut-totul-secret?-vaduva-dansatorului:-replica-nu-pot-sa-o-dau-eu!-exclusiv-–-playtech-stiri

Mioara Roman a fost admirată de bărbați, în anii tinereții. De notorietate este povestea de dragoste cu Petre Roman, fost prim-ministru. Însă, Mioara Roman mărturisea, în urmă cu 8 ani, că s-a iubit și cu celebrul coregraf Cornel Patrichi. Văduva dansatorului, Cornelia Patrichi, susține, exclusiv pentru Playtech Știri, că nu cunoaște amănunte, despre această posibilă relație, cu atât mai mult cu cât soțul ei nu i-a povestit niciodată nimic. Cornelia Patrichi  a dorit și să transmită condoleanțe familiei îndurerate.

Mioara Roman a făcut o dezvăluire surprinzătoare, în 2016: ”Cornel Patrichi a fost iubitul meu!”

Fosta soție a lui Petre Roman, Mioara Roman, a încetat din viață la vârsta de 83 de ani. Luni, pe 26 februarie 2024, a fost înmormântată la Cimitirul Reînvierea. A fost, de departe, una dintre cele mai frumoase femei din România, fiind curtată, în tinerețe, de nume cunoscute ale vremii.

Într-un interviu, de acum câțiva ani, Mioara Roman a dezvăluit că a trăit o frumoasă poveste de dragoste și cu vestitul coregraf Cornel Patrichi. Iată ce mărturisiri făcea:

”În 1971, cu doi ani înainte să-l cunosc pe Petre, Cornel Patrichi a fost iubitul meu. După câteva luni, mi-a zis că nu mă merită, că el e un golan. Când l-am cunoscut pe Petre, s-a aflat în oraș, în lumea bună artistică a Capitalei. Îmi dă telefon Cornel și îmi spune: ””Mioara, am auzit că ai găsit unul pe măsura ta””. ””Da, pe măsura mea, depinde cum o iei””. ””Hai, la examen!””. Și m-am întâlnit cu el la Ateneu și am stat de vorbă vreo două ore. Mi-a zis să aduc și poze. Și a zis: ””Da, ăsta e de nivelul tău!””. ””Și e mai deștept ca tine!””, l-am tachinat eu. ””Aici am niște dubii, dar, mă rog…””. Peste vreo săptămână, îmi dă din nou telefon și mi-a zis ””Bravo, îți dau voie să te măriți cu ăsta””. Peste încă o săptămână, mă sună iarăși Cornel: ””Mioara, tot ca prieten, eu nu numai că te-am iubit, te-am și admirat și respectat. E ceva la Petre… aparent, nu are niciun defect. Care o fi defectul?””.  Asta înseamnă un artist cu scânteie… El a simțit că Petre e un om slab în relațiile interumane”, povestea Mioara Roman, în urmă cu 8 ani, pentru ziarulring.ro

Citiți și: Motivul pentru care Petre Roman nu a dorit să o vadă pe fosta soţie înainte de înmormântare. Detaliul dezvăluit de cei prezenţi la priveghiul Mioarei Roman EXCLUSIV

Văduva Cornelia Patrichi: ”Eram la școală, cu codițe și fundițe”

Cornelia Patrichi nu a dorit, atunci, să comenteze declarațiile, cu lux de amănunte, ale Mioarei Roman, pe motiv că se afla în doliu. Întrebată însă de reporterii Playtech Știri, dacă regretatul ei soț i-a vorbit vreodată despre această poveste de dragoste, cu Mioara Roman, Cornelia Patrichi ne-a declarat, cu o oarecare doză de neîncredere:

”Nu am cunoscut-o pe Mioara Roman și nu cunosc povestea, poveste care de fapt a apărut în presă la câteva luni după trecerea în neființă a soțului meu. Replica nu pot să o dau eu, mai ales că în perioada în care s-a desfășurat „evenimentul”, și, dacă s-a desfășurat, eu eram la școală, cu „fundițe si codițe”. Eu pot doar să transmit condoleanțe familiei”.

Cum a cerut-o Cornel Patrichi, pe Cornelia, de soție?

Fosta dansatoare Cornelia Patrichi ne-a vorbit și despre căsnicia fericită pe care a avut-o cu îndrăgitul balerin și coregraf Cornel Patrichi, vestit în anii comunismului, atât pe scenele din România, cât și pe micul ecran, în toate programele de divertisment:

”Cum a formulat Cornel cererea în căsătorie? S-a uitat la mine și mi-a zis: ”Îți dai seama ce copii frumoși am face noi doi?”. Avem un băiat, care locuiește în Italia, unde m-am mutat și eu, de altfel, după decesul lui Cornel. Am luat cu mine, acolo, câteva lucruri care i-au aparținut soțului meu, câteva haine, pe care le țin în șifonierul meu, dar și ochelarii lui de vedere. Am avut o căsnicie fericită, Cornel iubea oamenii, organiza petreceri, le gătea bunătăți din pește. Îmi lipsește enorm. Noi am fost și parteneri de dans…”, mai spune Cornelia Patrichi, exclusiv pentru Playtech Știri.

Citiți și: EXCLUSIV Văduva lui Cornel Patrichi a luat o decizie radicală. Ce a făcut la mormântul artistului

Ce obiecte a păstrat amintire Cornelia Patrichi, după decesul soțului?

Vestit coregraf, în ”Epoca de Aur”, dar și fost jurat la ”Dansez pentru tine” (PRO TV), Cornel Patrichi a încetat din viață, la vârsta de 72 de ani, pe 5 aprilie 2016, la cinci ani după ce fusese diagnosticat cu o boală nemiloasă, cancer pulmonar. Este înmormântat la Cimtirul din Pipera.

Iar la aproape 8 ani distanță, s-a stins din viață și Mioara Roman, într-o clinică privată, unde făcea tratament pentru boala Parkinson. Fosta soție a lui Petre Roman a fost înmormântată pe 26 februarie 2024, la Cimitirul Reînvierea, din București.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mioara Roman a mai avut un iubit celebru, înainte de Petre Roman. Cornel Patrichi a ținut totul secret? Văduva dansatorului: Replica nu pot să o dau eu! EXCLUSIV – Playtech Știri

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă