Prima pagină » Apple vrea să cumpărăm inele inteligente pentru fiecare deget în parte; Tehnologia ne-ar ajuta să simțim obiecte în mediul virtual

Apple vrea să cumpărăm inele inteligente pentru fiecare deget în parte; Tehnologia ne-ar ajuta să simțim obiecte în mediul virtual

de Roboțelul @ iDOR.info
apple-vrea-sa-cumparam-inele-inteligente-pentru-fiecare-deget-in-parte;-tehnologia-ne-ar-ajuta-sa-simtim-obiecte-in-mediul-virtual

Recent am aflat că Apple a ales să abandoneze planurile privind lansarea unui automobil electric. Totuși, compania din Cupertino ar urma să se concentreze pe AI, dar și pe alte tehnologii noi, revoluționare. Ei bine, conform unui patent nou, Apple are în plan dezvoltarea inelelor inteligente. Da, am spus „inelelor”, pentru că sunt mai multe și aparent trebuiesc purtate pe mai multe degete. Care e motivul?

Patentul a fost aprobat recent în SUA și descrie un inel doldora de senzori. Mai multe astfel de gadget-uri compacte ne-ar ajuta să simțim obiecte în mediul virtual. 10 astfel de inele ar trebui purtare pentru realizarea acestui obiectiv. Nu e clar dacă Apple va vinde inelele separat sau într-un set de 5-10, dar aceste accesorii ar trebui să fie utile pentru posesorii de căști Apple Vision.

Recent a debutat Vision Pro, casca de realitate virtuală / augmentată a companiei. Costă 3500 de dolari în SUA și deși a fost cumpărată de mulți oameni la debut, la câteva zile distanță au urmat o mulțime de retururi. Apple pare că nu vrea să renunțe la acest computer spațial prea curând, însă, iar în următorii ani ideea de realitate virtuală nu va mai fi tocmai de natura SF-ului.

Merită menționat că în patent se discută și despre senzori ce pot monitoriza activitatea de sănătate a purtătorului, deci inelele ar îndeplini mai multe roluri. Samsung a prezentat recent Galaxy Ring, primul inel inteligent din portofoliul său. Totuși, acel model e similar cu un smartwatch, ne ajută să ne monitorizăm activitatea fizică, sănătatea, somnul și cam atât.

Ideea cu aceste inele nu sună rău deloc, însă rămâne de văzut cum va evolua conceptul și dacă Apple chiar va lansa aceste gadget-uri în viitor. Dacă vrei să explorezi documentele / patentul aprobat recent în SUA, îl vei găsi aici!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Apple vrea să cumpărăm inele inteligente pentru fiecare deget în parte; Tehnologia ne-ar ajuta să simțim obiecte în mediul virtual

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type