Prima pagină » Modulul de cameră foto asociat lui iPhone 16 apare fotografiat și confirmă amplasarea verticală

Modulul de cameră foto asociat lui iPhone 16 apare fotografiat și confirmă amplasarea verticală

de Roboțelul @ iDOR.info
modulul-de-camera-foto-asociat-lui-iphone-16-apare-fotografiat-si-confirma-amplasarea-verticala

Ultima săptămână ne-a adus și o serie de randări bizare asociate seriei iPhone 16 unde principala schimbare ține de amplasarea modului foto din spate. Apple ar spune adio modulului pătrat caracteristic telefoanelor sale și ar opta pentru un setup în stil.. Samsung Galaxy. Asta indică imaginile iar mai nou avem și o fotografie a modulului foto care confirmă schimbarea.

În continuare nu băgăm mâna în foc că așa vor sta lucrurile în final, fiind cale lungă până la finalizarea design-ului care ar trebui să aibă loc prin iunie. De atunci ar trebui să înceapă și producția inițială de test, iar dacă totul merge bine se va da și startul producției în masă. 

Fotografia cu acest modul foto vine de la un zvonac necunoscut intitulat Majin Bu, astfel că nivelul de credibilitate este destul de mic, doar că cei de la MacRumors au reușit să verifice autenticitatea componentei și ar fi reală. Apare și motivul din spatele acestei amplasări de cameră, care ar facilita înregistrarea Spatial Video pe iPhone 16 și iPhone 16 Plus.

Modelul de bază este așteptat să includă și acel Action Button în locul slider-ului mute. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Modulul de cameră foto asociat lui iPhone 16 apare fotografiat și confirmă amplasarea verticală

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google