Prima pagină » HTC pregătește un nou smartphone, listat în GeekBench cu procesor Snapdragon 7 Gen3 și 12 GB RAM

HTC pregătește un nou smartphone, listat în GeekBench cu procesor Snapdragon 7 Gen3 și 12 GB RAM

de Roboțelul @ iDOR.info
htc-pregateste-un-nou-smartphone,-listat-in-geekbench-cu-procesor-snapdragon-7-gen3-si-12-gb-ram

Ultima știre de pe Mobilissimo.ro în care aminteam numele HTC era postată la început de lună decembrie 2023, atunci când aflam că firma taiwaneză nu renunță la segmentul smartphone, ba dimpotrivă, are planuri mari pentru 2024 când vrea să aducă pe piață telefoane cu procesor Snapdragon Gen7. Se pare că așa stau lucrurile, ca dovadă fiind listarea modelului HTC 2QDA100 astăzi în GeekBench.

Telefonul cu nume misterios pentru moment, vine cu Android 14 din fabrică, procesor Snapdragon 7 Gen3 și pe deasupra, are și 12 GB RAM. Acest hardware îl duce la un scor single-core de 1095 de puncte, respectiv 3006 puncte multi-core, fiind astfel un rival veritabil pentru proaspăt lansatul Motorola edge 50 Pro care are fix același procesor la bord.

HTC

Acestea sunt singurele detalii pe care le aflăm din această listare GeekBench, dar ne putem imagina câteva dintre dotări, de la un ecran FHD+ AMOLED 120Hz, la cameră principală de 50 mpx cu stabilizare optică și baterie generoasă de 5000 mAh cu încărcare rapidă pe fir.

Lansarea se apropie cu pași repezi, iar ceva ce vine să întărească această afirmație este o certificare Bluetooth SIG primită la început de aprilie. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: HTC pregătește un nou smartphone, listat în GeekBench cu procesor Snapdragon 7 Gen3 și 12 GB RAM

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă