Prima pagină » Monica de la Trupa Angels și-a serbat fiica! Ce invitat surpriză a avut puștoaica la petrecere

Monica de la Trupa Angels și-a serbat fiica! Ce invitat surpriză a avut puștoaica la petrecere

de Roboțelul @ iDOR.info
monica-de-la-trupa-angels-si-a-serbat-fiica!-ce-invitat-surpriza-a-avut-pustoaica-la-petrecere

Petrecere mare zilele trecute în familia Monicăi Ene, celebra cântăreață din trupa Angels care făcea furori cu piesa „Asa-s băieții”, în perioada anilor 2000. Timpul a trecut, iar artista are acum o fiică frumoasă, pe Maria, care a împlinit, zilele trecute, 15 ani. Astfel, vedeta i-a organizat o petrecere de pomină frumoasei adolescente la un local de lux din Constanța unde au fost prezente peste 20 de persoane.

Imaginea 1/4: Costel Biju a venit și a cântat la ziua de naștere a fiicei Monicăi Ene. Sursă: Silviu Eghet

„Cadoul Mariei a fost prezența lui Costel Biju, un artist pe care ea și prietenii ei îl apreciază tare mult. Perecerea a fost una reușită pentru că invitații au stat și au petrecut până dimineața. Chiar dacă m-am separat de tatăl ei, el se implică în educația Mariei, toată familia a fost și este alături de ea. Îi mulțumim mult lui Costel Biju pentru că a făcut din ziua Mariei una perfectă, a fost un moment foarte emoționant ce s-a lăsat cu lacrimi de fericire”, a spus Monica de la Angels pentru Click!

Altă meserie

Monica Ene sau mai bine zis Monica de la Trupa Angels, așa cum este cunoscută după succesul pe care l-a avut alături de colega sa de trupă, Raluca Blejușcă, încă lucrează în acest domeniu și este mai tot timpul în lumina reflectoarelor. Însă, pentru siguranța sa financiară vedeta ne mărturisea recent că s-a apucat să facă școala de asistente medicale.

„Am început practica în spital. Am făcut și primele injecții la pacienți. Așteptam mult momentul ăsta pentru a vedea dacă mă regăsesc sau nu, să știu dacă sunt făcută pentru asta sau nu”, ne spunea bruneta recent.

Click! spune

Monica Ene a ajuns în atenția tuturor în urmă cu 15 ani când forma cu Raluca Blejușcă trupa Angels. Cele două au reușit atunci să rupă topurile muzicale și făceau ravagii cu piesele „Așa-s băieții”, „Zăpăcește-mă” și „Toate fetițele, mâinile sus”. Însă, acele vremuri de glorie au apus pentru că acum fiecare are viața sa, Monica are o fetiță de 15 ani iar Raluca are cinci copii și un soț iubitor ce le oferă liniște sufletească.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Monica de la Trupa Angels și-a serbat fiica! Ce invitat surpriză a avut puștoaica la petrecere

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă