Prima pagină » Monica Bîrlădeanu, declarațiile pe care nu orice femeie ar avea curaj să le facă: Eu sunt o palidă încercănată

Monica Bîrlădeanu, declarațiile pe care nu orice femeie ar avea curaj să le facă: Eu sunt o palidă încercănată

de Roboțelul @ iDOR.info
monica-birladeanu,-declaratiile-pe-care-nu-orice-femeie-ar-avea-curaj-sa-le-faca:-eu-sunt-o-palida-incercanata

Monica Bîrlădeanu (44 de ani) este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Celebra actriță a fost apreciată, de multe ori, de cei din jur, pentru naturalețea sa. Însă, aceasta se pare că nu a fost mulțumită mai mereu de felul în care arată. Într-o postare recentă făcută pe contul său de Instagram, actrița a explicat tuturor și de ce anume.

Monica Bîrlădeanu fără machiaj. Sursă: Instagram

Imaginea 1/2: Monica Bîrlădeanu fără machiaj. Sursă: Instagram

„A fost un moment în viața mea când încrederea de sine era destul de șubredă, fie că eram în procesul de formulare a propriei identități, fie pentru că mă comparam cu fetele din reviste și mi se părea că pe lângă ele, eu sunt o palidă încercănată cu un ten cu tot felul de imperfecțiuni. În timp, îngrijirea pielii a devenit pentru mine pasiune absoluta și vreau să vă spun, dragilor, că e atât de eliberator să-ți placă de tine nemachiată…cine a trecut prin asta, știe despre ce vorbesc”, a spus Monica Bîrlădeanu în postarea de pe contul său de Instagram.

Cadouri cosmetice

Vedeta le-a mai mărturisit internauților și ce daruri preferă să ofere, la o zi specială, unei persoane de sex feminin:

„Din motivul ăsta, dacă e un cadou pe care îmi place să-l fac femeilor din viață mea, e un set de îngrijire completă care să le ajute să strălucească și să le aducă un plus de încredere în propria lor feminitate. Pentru că da, o femeie cu o piele îngrijită, se simte mai frumoasă, iar femeia când se simte frumoasă…muta munții”.

Click! spune

Monica a debutat ca prezentatoare a emisiunii „La Strada”, de la B1 TV. Ulterior, frumoasa brunetă a început apoi o carieră de actriță. A jucat în seriale precum „Lost” și „Nip/Tuck”, dar și în pelicule cunoscute precum „Moartea domnulul Lăzărescu” și „Despre oameni și melci”.

În 2018 a prezentat reality-show-ul „Ferma vedetelor”, De asemenea, Monica Bîrlădeanu a putut fi văzută recent în serialul „Vlad” şi apoi ca jurat la Antena 1 în emisiunea „iUmor” alături de Delia, Bendeac şi Cheloo.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Monica Bîrlădeanu, declarațiile pe care nu orice femeie ar avea curaj să le facă: Eu sunt o palidă încercănată

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă