Prima pagină » MWC 2024: Huawei Mate 60 RS Ultimate Edition hands-on – Smartphone cu design exclusivist și camere de top

MWC 2024: Huawei Mate 60 RS Ultimate Edition hands-on – Smartphone cu design exclusivist și camere de top

de Roboțelul @ iDOR.info
mwc-2024:-huawei-mate-60-rs-ultimate-edition-hands-on-–-smartphone-cu-design-exclusivist-si-camere-de-top

Avem ocazia de a arunca o privire și spre smartphone-uri „exotice” în cadrul MWC 2024. Alex a trecut pe la standul celor de la Huawei în acest an, iar în Barcelona chinezii au adus puternicul Huawei Mate 60 RS Ultimate Edition, un smartphone cu design exclusivist și camere puternice în partea din spate. Mai jos aveți clipul + extra-detalii cu privire la acest model interesant.

Video Hands-on Huawei Mate 60 RS Ultimate Edition

Practic vorbim despre o ediție de lux care succede parteneriatul Porsche Design, întrucât companiile au renunțat la această înțelegere de ceva timp. Mate 60 RS Ultimate Edition debuta în toamna anului 2023 în China și iată că a ajuns în Barcelona la câteva luni distanță. Nu e clar dacă se va comercializa în Europa, dar cu siguranță este un telefon interesant care merită „butonat”.

Ar avea parte de certificare IP68 pentru rezistență la apă ca multe smartphone-uri de pe piață, însă interesant e că el rezistă la o adâncime de până la 6 metri timp de 30 de minute. Panoul ar fi un LTPO OLED de 6.82 inch cu refresh rate de 120Hz protejat Huawei Kunlun Glass 2, iar sub capotă s-ar afla procesorul Kirin 9000S. Nu e totuși clar ce procesor se află în interiorul terminalului.

Telefonul are o cameră de 13 MP în partea din față ultrawide, cu deschidere F2.4 și senzor 3D ToF pentru autentificare facială. În spate primim camerăde 48 MP principală, un senzor periscopic de 48 MP, dar și unul ultrawide de 40 MP. Filmează 4K, oferă OIS, zoom avansat + funcții deja cunoscute apărute pe terminalele Mate în ultimii ani.

Alex se declară mulțumit de varianta roșie a terminalului, care arată foarte bine. Alte detalii includ o baterie de 5000 mAh, difuzoare stereo, încărcare la 88W pe fir, respectiv 50W wireless. Mai mult, are parte de conectivitate prin satelit pe două căi, fiind capabil atât să recepționeze, cât și să trimită semnale spre satelit.

În China costă în jur de 1550 de euro. Repet, nu e încă clar dacă telefonul va ajunge în Europa oficial.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: MWC 2024: Huawei Mate 60 RS Ultimate Edition hands-on – Smartphone cu design exclusivist și camere de top

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type