Prima pagină » Noua funcție transformă WhatsApp într-o rețea socială, în curând un nou design – Ziarul Românesc

Noua funcție transformă WhatsApp într-o rețea socială, în curând un nou design – Ziarul Românesc

de Roboțelul @ iDOR.info
noua-functie-transforma-whatsapp-intr-o-retea-sociala,-in-curand-un-nou-design-–-ziarul-romanesc

20/02/2024 17:59 – ACTUALIZAT 20/02/2024 17:59

Noua funcție transformă WhatsApp într-o rețea socială. Compania-mamă Facebook oferă tot mai multe funcții către mesagerie, care se îndreaptă spre o rețea socială. După cum știm cu toții, WhatsApp aparține companiei mamă a Facebook, Meta, ale cărei rădăcini se află în rețelele sociale tradiționale. Și aceasta este exact direcția în care se îndreaptă aplicația de mesagerie de ceva timp. Actualizările de stare și introducerea canalelor au adus aplicația de chat mai aproape de o rețea socială. Introducerea și anunțarea de noi funcții arată că Meta continuă în această direcție. (Continuă după fotografie)
>>> Citiți și: Cum să trimiteți un mesaj WhatsApp fără a adăuga contactul în agendă?

În urmă cu câteva zile, a fost introdusă opțiunea de a posta actualizările canalelor ca mesaje de stare. De exemplu, dacă un canal de știri împărtășește un mesaj de știri de ultimă oră, puteți posta această actualizare direct ca un mesaj de stare separat.

Acest lucru funcționează într-un mod similar cu redirecționarea unui mesaj de chat. În loc să redirecționați o actualizare către un contact, selectați pur și simplu „Starea mea” în partea de sus a listei de contacte.

Pagina de stare și pagina canalului vor primi în curând un nou design. Blogul bine informat WABetaInfo a obținut o versiune de test WhatsApp în care poate fi văzut noul aspect.

Potrivit acesteia, actualizările de stare ale contactelor sunt afișate cu ajutorul unor miniaturi mai mari, dreptunghiulare. Acest lucru ar trebui să permită o previzualizare îmbunătățită a poveștii partajate și să contribuie astfel la o rată de interacțiune mai mare. (Continuă după fotografie)
>>> Citiți și: Buton WhatsApp: ”Dacă îl atingeți, poate dezvălui intimitatea voastră”

ortel

Similar cu aplicația Facebook

Noua imagine de previzualizare amintește foarte mult de miniaturile poveștilor din aplicația Facebook. Canalele, care pot fi văzute sub actualizările de stare, vor avea, de asemenea, un design ușor diferit.

Nu este clar când va fi distribuită noua pagină de stare tuturor utilizatorilor WhatsApp. Întrucât este vorba de o versiune de testare, este posibil ca Meta să dea înapoi, să rămână cu designul actual sau să opteze pentru un aspect complet diferit.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Noua funcție transformă WhatsApp într-o rețea socială, în curând un nou design – Ziarul Românesc

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google