Prima pagină » Un smartphone realme misterios cu procesor Qualcomm Snapdragon special apare în GeekBench; Să fie un flagship killer?

Un smartphone realme misterios cu procesor Qualcomm Snapdragon special apare în GeekBench; Să fie un flagship killer?

de Roboțelul @ iDOR.info
un-smartphone-realme-misterios-cu-procesor-qualcomm-snapdragon-special-apare-in-geekbench;-sa-fie-un-flagship-killer?

realme urmează să lanseze două smartphone-uri midrange sub seria realme 12 curând. Se pare totuși că producătorul pregătește și terminale ceva mai interesante. În GeekBench a apărut recent un terminal misterios ce are sub capotă un procesor Qualcomm Snapdragon necunoscut. Se vehiculează că ar fi vorba despre un soi de Snapdragon 8 Gen 3 modificat, „lite”, astfel că e posibil să vorbim despre un flagship killer. Mai jos avem detalii.

Listarea dezvăluie că acest terminal poartă numărul de model RMX3851. Terminalul rulează Android 14, are 16 GB de RAM, iar CPU-ul ar avea o configurație 4+3+1. Scorul obținut este de 1512 puncte în single-core, respectiv 3799 puncte în testul multi-core. 

Nu e clar despre ce procesor e vorba, însă acest cipset ar fi cunoscut la nivel intern sub numele de cod „pineapple / ananas”, iar el ar rula la o frecvență de maximum 3.01GHz. După numele de cod pare că vorbim despre un cipset similar cu Snapdragon 8 Gen 3, posibil o versiune „Lite” a acestuia.

Practic e un terminal ce oferă performanță similară la un preț mai accesibil, ceea ce mă duce cu gândul la un flagship killer sau cel puțin la un model care va fi atractiv în ochii gamerilor cu buget redus. Terminalul a primit mai multe certificări la nivel global, deci sunt șanse mari să debuteze și în Europa.

Din păcate nu avem alte detalii cu privire la acest nou model. Cred totuși că în următoarele săptămâni vor ieși la iveală mai multe indicii legate de acest nou telefon realme.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Un smartphone realme misterios cu procesor Qualcomm Snapdragon special apare în GeekBench; Să fie un flagship killer?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă