Prima pagină » Prințesa Sofia, frumoasa cumnată care i-a făcut concurență moștenitoarei Victoria la banchetul regal

Prințesa Sofia, frumoasa cumnată care i-a făcut concurență moștenitoarei Victoria la banchetul regal

de Roboțelul @ iDOR.info
printesa-sofia,-frumoasa-cumnata-care-i-a-facut-concurenta-mostenitoarei-victoria-la-banchetul-regal

Familia regală suedeză a găzduit un banchet de stat în onoarea vizitei cuplului prezidențial francez, ocazie cu care ne-am delectat cu cele mai strălucitoare ținute ale doamnelor prezente.

În urmă cu două zile, frumoasa Prințesă Sofia și soțul ei, Prințul Carl Phillip, s-au alăturat Prințesei Moștenitoare Victoria și Prințului Daniel la un banchet de stat găzduit de Regele Carl Gustaf și Regina Silvia, în onoarea președintelui Emmanuel Macron și a Primei Doamne Brigitte Macron a Franței, la palatul regal din Stockholm.

Cu această ocazie, frumoasa cumnată regală a încântat audiența într-o rochie în nuanța șampaniei, creată de designerul suedez Lars Wallin, dintr-un satin prețios cu mâneci lungi din plasă. 

Sofia și-a completat rochia cu un clutch metalic de la Christian Louboutin, din piele de căprioară împodobită cu cristale. 

Prințesa și-a combinat ținuta cu o pereche de pantofi stiletto în culoarea fildeșului și cu tiara pe care a primit-o cadou de la Regele Carl Gustaf și Regina Silvia când s-a căsătorit cu Prințul Carl Philip, în 2015. În ziua nunții ei, tiara a fost încrustată cu smaralde, dar, de atunci, aceste pietre au fost înlocuite cu perle.

Prințesa Sofia și Prințul Carl Philip ai Suediei profimedia 0842028603 jpg

În vârstă de 39 de ani, Ducesa de Värmland arată minunat după ce a adus pe lume trei copii, toți băieți: Prințul Alexander, Prințul Gabriel și Prințul Julian. Din 2019, cei trei copii nu mai au statut regal, după ce bunicul lor, regele, le-a anulat titlurile, într-o mișcare ce-și dorește diminuarea privilegiilor regale, unele de care se vor bucura doar copiii moștenitoarei Victoria.

Prințesa Victoria a Suediei și Prințul Daniel

Imaginea 1/5: Prințesa Victoria a Suediei și Prințul Daniel

Toate doamnele prezente la dineul de gală au ales ținute glam, în frunte cu moștenitoarea tronului, Prințesa Victoria, în vârstă de 46 de ani, care a ales o spectaculoasă rochie H&M Conscious, croită special pentru ea și pe care viitoarea regină a mai purtat-o și cu alte ocazii.

Extrem de șic a fost și soția lui Macron, Prima Doamnă alegând o rochie lungă, într-o nuanță de bleu pudrat, cu broderii aurii în zona gâtului și-a decolteului.

Foto: Profimedia, Getty Images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prințesa Sofia, frumoasa cumnată care i-a făcut concurență moștenitoarei Victoria la banchetul regal

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă