Prima pagină » Proprietarul Brico Depot a deschis un centru de tehnologie la Cluj-Napoca, al doilea din Europa de Est – Economica.net

Proprietarul Brico Depot a deschis un centru de tehnologie la Cluj-Napoca, al doilea din Europa de Est – Economica.net

de Roboțelul @ iDOR.info
proprietarul-brico-depot-a-deschis-un-centru-de-tehnologie-la-cluj-napoca,-al-doilea-din-europa-de-est-–-economica.net

Centrul de la Cluj reflectă viziunea mai largă a companiei pentru viitor. Aceasta dorește să își consolideze capacitățile interne în domeniul științei datelor și ingineriei software și să reducă dependența de firme de software terțe.

Cele 33 de magazine Brico Depôt din România au vândut în trimestrul trei al anului (până pe 31 octombrie 2023) în valoare de 77 de milioane de lire sterline, nivel similar cu cel din 2021, când vânzările au totalizat 78 de milioane de lire sterline, potrivit ultimului raport financiar al companiei.

La nivel de grup, vânzările Kingfisher s-au cifrat la 3,2 miliarde de lire sterline, cu 2,1% sub cele din perioada similară a anului trecut sau cu 3,9% în termeni comparabili.

Kingfisher plc este o companie britanică, cu aproximativ 1.900 de magazine și operațiuni în opt țări din Europa. Aceasta deține mai multe branduri de retail, inclusiv B&Q, Castorama, Brico Dépôt, Screwfix, TradePoint și Koçtaş, și peste 82.000 de angajați.

Brico Depôt România, parte din grupul Kingfisher, a intrat pe piața din România în 2013, după achiziția lanțului de magazine Bricostore. În urma achiziției Praktiker din 2017, Brico Depôt devine al doilea jucător de pe piața DIY din România, după Dedeman, cu 33 de magazine.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Proprietarul Brico Depot a deschis un centru de tehnologie la Cluj-Napoca, al doilea din Europa de Est – Economica.net

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă