Prima pagină » Revanșa Ducesei! Eliminată de Spotify, Meghan Markle revine mândră în lumea podcast-urilor

Revanșa Ducesei! Eliminată de Spotify, Meghan Markle revine mândră în lumea podcast-urilor

de Roboțelul @ iDOR.info
revansa-ducesei!-eliminata-de-spotify,-meghan-markle-revine-mandra-in-lumea-podcast-urilor

Sigură pe ea și pe ce are de oferit, Meghan Markle nu a stat prea mult timp departe de lumea podcast-urilor. După ce gigantul de streaming a încheiat abrupt colaborarea cu Ducesa, iată că a semnat cu o altă agenție.

Podcast-ul Archetypes este istorie, însă nu și pasiunea lui Meghan Markle pentru interviuri. Soția Prințului Harry revine în forță în lumea media.

La opt luni de la divorțul zgomotos de Spotify, Meghan Markle, în vârstă de 42 de ani, a semnat cu o nouă agenție, este vorba de Lemonada Media, potrivit Deadline. Și deși este un proiect nou, ascultătorii Ducesei vor beneficia și de posibilitatea de a asculta episoadele anterioare, realizate sub umbrela Spotify: răposatul podcast Archetypes.

Mama Prințului Archie și a Prințesei Lilibet a confirmat noul proiect: ”Sunt mândră să mă alătur echipei geniale de la Lemonada Media pentru a-mi continua dragostea pentru podcast-uri. Ideea că voi reuși în continuare să realizez interviuri în beneficiul femeilor, să fie distractive și ne pună pe gânduri mărturisesc că este o modalitate fantastică de a începe 2024. Planul de a relansa și Archetypes, astfel încât mai mulți oameni să poată avea acum acces la el, precum și lansarea unui nou podcast dinamic sunt deja în lucru. Sunt încântată de ce vă vom oferi în curând și nespus de bucuroasă să mă alătur familiei Lemonada Media.” Cu toate acestea, nu au fost publicate alte detalii despre podcast.

Însă Meghan Markle a făcut anunțul odată cu noul portret al său, realizat de bunul său prieten, fotograful Misan Harriman.

Meghan Markle, noul portret, Foto Misan Harriman (1) jpg

Cu siguranță că Ducesa de Sussex se va strădui să își facă o revenire triumfală, pentru a le arăta celor de la Spotify ce au pierdut. Proiectul lor a mers oarecum cu frâna de mână trasă și nu a avut succesul scontat.

Până una, alta, Meghan Markle se află acum în Canada, alături de soțul său, Prințul Harry, unde pun la punct detaliile viitoarei ediții a Jocurilor Invictus.

Foto: Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Revanșa Ducesei! Eliminată de Spotify, Meghan Markle revine mândră în lumea podcast-urilor

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google