Prima pagină » Rita Ora, abdomen sculptat și o bustieră ce-i vine turnată. Fanii adoră noua ei tunsoare: Frumusețea ta e captivantă

Rita Ora, abdomen sculptat și o bustieră ce-i vine turnată. Fanii adoră noua ei tunsoare: Frumusețea ta e captivantă

de Roboțelul @ iDOR.info
rita-ora,-abdomen-sculptat-si-o-bustiera-ce-i-vine-turnata.-fanii-adora-noua-ei-tunsoare:-frumusetea-ta-e-captivanta

Rita Ora face furori pe Instagram. Artista le-a prezentat fanilor imagini din călătoria ei la New York, unde a participat la mai multe talk-show-uri și evenimente pentru a-și promova noul single.

„Două emisiuni, un oraș incredibil!! Abia aștept să mă întorc la New York”, a notat ea.

În două dintre fotografiile postate pe rețeaua de socializare, Rita și-a etalat silueta subțire și abdomenul sculptat. Într-un selfie, Ora apare într-o bustieră sport ce i-a lăsat la vedere tatuajele. 

Rita Ora, într-un costum de baie minuscul la piscină în Noua Zeelandă: Cu plăcere!

Latest pictures of doomed satellite set to crash into Earth next week

Rita Ora. Foto: Instagram Rita Ora

Cântăreața în vârstă de 33 de ani arată spectaculos, iar noua ei tunsoare o prinde de minune. Fanii ei nu se mai satură să o admire și să o felicite pentru această schimbare radicală de look: „Frumusețea ta e captivantă”, „Tunsoarea asta te prinde de minune!”

Galerie foto

Săptămâna trecută, vedeta pop le-a mulțumit celor 16 milioane de urmăritori de pe Instagram, pentru susținere, după lansarea celui mai nou single al ei, „Shape Of You”, o colaborare cu artistul country Keith Urban, colegul Ritei de la The Voice Australia.

Cel de-al treilea album de studio al Ritei Ora, „You & I”, a fost lansat în 2023. Cântăreața nu a mai plecat în turneu din 2019.

Ea este căsătorită cu regizorul Taika Waititi (48 de ani). Și-au spus jurămintele în august 2022, dar Rita nu a confirmat nunta până la începutul anului trecut. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Rita Ora, abdomen sculptat și o bustieră ce-i vine turnată. Fanii adoră noua ei tunsoare: Frumusețea ta e captivantă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google