Prima pagină » Cum arăta Regina Mary a Danemarcei în tinerețe? Este uimitoare asemănarea cu una dintre fiicele sale

Cum arăta Regina Mary a Danemarcei în tinerețe? Este uimitoare asemănarea cu una dintre fiicele sale

de Roboțelul @ iDOR.info
cum-arata-regina-mary-a-danemarcei-in-tinerete?-este-uimitoare-asemanarea-cu-una-dintre-fiicele-sale

Una dintre fiicele actualei regine daneze pare copia la indigo a mamei sale în tinerețe, pe vremea când nu făcea parte dintr-o familie regală. Fotografiile apărute recent în spațiul public sunt uimitoare.

Mary a Danemarcei este una dintre cele mai frumoase și mai elegante regine ale lumii. Soția Regelui Frederick s-a născut pe continentul australian, tocmai în Tasmania. Printr-o lucrare a destinului, l-a cunoscut pe actualul monarh danez, cu care are patru copii: doi băieți și două fete.

Mary a Danemarcei, Foto Getty Images (2) jpg

Desigur, în tinerețe nu arăta deloc așa, dar ineditul situației constă în asemănarea fabuloasă dintre Prințesa Isabella și mama sa.

Printesa Josephine, Regele Frederik, Printul Christian, Regina Mary, Printesa Isabella a Danemarcei   GettyImages 1932828416 jpg

Născută pe 21 aprilie 2007, Prințesa Isabella este a doua născută dintre cei patru copii ai cuplului regal Frederik și Mary. Fratele său mai mare, Prințul moștenitor Christian a împlinit anul trecut 18 ani. Isabella esta supranumită ”frumoasa rezervă de la Palatul danez”, fiind a doua în linia de succesiune la tron. Și iată, se pare, că frumusețea mamei ea a moștenit-o, după ce au apărut în spațiul public două fotografii cu Mary a Danemarcei pe vremea când era studentă în Tasmania natală.

Mary a Danemarcei în studenție, Instagram jpg

Imaginea 1/2: Mary a Danemarcei în studenție, Instagram jpg

Potrivit presei mondene care a analizat subiectul, concluzia pare una clară: Fiica sa Isabella îi seamănă perfect.

Mary a Danemarcei, Foto Getty Images

Imaginea 1/8: Mary a Danemarcei, Foto Getty Images

În ultima vreme, Mary pare sub imperiul nostalgiei, căci recent Maiestatea Sa a publicat o altă fotografie de familie inedită. Una care a fost făcută chiar de Crăciun, alături de tatăl său.

Mary a Danemarcei cu tatăl său jpg

Este o fotografie cât se poate de informală. Regina Mary are o ținută casual și o coadă împletită, în timp ce tatăl său zâmbește mândru obiectivului foto care era ținut de nepotul său. Această imagine a fost aleasă de regină de ziua sa, când a împlinit 52 de ani, alimentând zvonurile că poate nu l-ar fi iertat totuși cu adevărat pe Regele Frederik, după presupusa sa infidelitate cu mondena Genoveva Casanova.

Foto: Getty Images & Profimedia & Instagram




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cum arăta Regina Mary a Danemarcei în tinerețe? Este uimitoare asemănarea cu una dintre fiicele sale

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă