Prima pagină » Scandal în lumea muzicii populare. Totul a izbucnit la înmormântarea regretatei artiste Victorița Cică: „Le-a dat o palma și un șut în fund”

Scandal în lumea muzicii populare. Totul a izbucnit la înmormântarea regretatei artiste Victorița Cică: „Le-a dat o palma și un șut în fund”

de Roboțelul @ iDOR.info
scandal-in-lumea-muzicii-populare.-totul-a-izbucnit-la-inmormantarea-regretatei-artiste-victorita-cica:-„le-a-dat-o-palma-si-un-sut-in-fund”

Scandal în lumea muzicii populare. ”Eu sunt foarte revoltată pe Ansamblul Profesionist Doina Oltului, plătiți de Consiliul Județean Olt, pentru că n-au venit îmbrăcați în costum popular așa cum era firesc, a fost colega lor de peste 20 ani.

Orchestra Ansamblului Doina Oltului nu a cântat acolo, din spusele soțului Victoriței Cică, s-a trezit în curtea bisericii cu o parte din orchestra Ansamblului Maria Tănase din Craiova și n-au cerut niciun ban, au cântat din respect pentru Victorița Cică, e nefiind nicio o zi angajată la Maria Tănase.

Vouă nu v-a fost rușine să vă întâmpine, când ați intrat în curtea bisericii, Ansamblul Maria Tănase cântând. Mie îmi crăpa obrazul de rușine, făceam stânga-n prejur și mă duceam să mă îmbrac în costum popular.

Acest ansamblu, Maria Tănase, le-a dat o palmă și un șut în fund  celor de la Doina Oltului, făcând acest gest. Le-a dat o palma și un șut în fund copiii de la Mlădițele Oltului care plângeau și cântau pentru profesoara lor. Copiii cântau la rece, dar s-au dus băieții de la Maria Tănase și le-a zis că-i acompaniază din respect pentru Victorița. Jos pălăria pentru ei!”, a declarat Carmina Vlad pentru Star Popular.

Citește și: Cântăreața de muzică populară care vrea să îi ia locul Ralucăi Turcan, ministrul Culturii. Ce planuri are pentru artiștii români. ”O fac pentru Dumnezeu!”

Carmina Vlad susține că a rămas extrem de dezamăgită pentru că cei din Ansamblul Doina Oltului nu au luat inițiativa de a aduce propria orchestră și că soțul regretatei artiste a fost întrebat doar de cei din Ansamblul Maria Tănase și Taraful Iancu Jianu dacă pot să-i cânte pentru ultima oară Victoriței Cică.

Încă o palmă și un șut în fund a fost dat de Taraful Iancu Jianu, un taraf de lăutari, nu sunt angajații nimănui, ei au cântat atunci când au scos-o pe Victorița Cică din biserică și când au băgat-o în criptă. Au avut niste melodii cu versuri foarte profunde, am plâns. Și tu, Ansamblul Doina Oltului, să nu vii să-i cânți?!

Au fost mulți artiști de la Maria Tănase și de la Doina Oltului. Am înțeles că a fost și managerul dar n-am știut că acolo mă luam de el, îl trăgeam de-o parte și îi spuneam să vă fie rușine! Au venit copiii ăia (n.r. Mlădițele Oltului) de la 5 până la 20 ani, îmbrăcați impecabil în costume tradiționale, au cântat impecabil așa cum își dorea Victorița.

Îmi pare rău că Victorița Cică nu a fost condusă pe ultimul drum așa cum ar fi trebuit. De acolo de sus, să-i ierte! Pe mine mă uimește că acest manager este fost preot, l-aș întreba dacă nu-i e frică de Dumnezeu. Este revolta mea! Îmi pare rău pentru Victorița, Dumnezeu s-o odihnească!”, a mai spus Carmina Vlad.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Scandal în lumea muzicii populare. Totul a izbucnit la înmormântarea regretatei artiste Victorița Cică: „Le-a dat o palma și un șut în fund”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type