Prima pagină » Snapdragon 7+ Gen 3 ar fi procesor de flagship killer! Îl vom vedea pe telefoane realme și OnePlus

Snapdragon 7+ Gen 3 ar fi procesor de flagship killer! Îl vom vedea pe telefoane realme și OnePlus

de Roboțelul @ iDOR.info
snapdragon-7+-gen-3-ar-fi-procesor-de-flagship-killer!-il-vom-vedea-pe-telefoane-realme-si-oneplus

Se pare că OnePlus Ace 3V se află în pregătire, iar leak-uri apărute pe web afirmă că la bordul acestui model s-ar afla un procesor Snapdragon 7 Gen 3. Cu toate acestea, tipster-ul Digital Chat Station a dezvăluit că ar fi vorba despre un nou procesor Qualcomm, unul care va oferi terminalelor o alură de „flagship killer”. Între timp acest cipset a mai apărut la bordul unui terminal misterios realme recent, iar azi aflăm primele detalii despre acesta. Mai jos am toate informațiile cunoscute.

Se pare că vorbim despre un nou cipset pe care îl vom vedea pe terminale high midrange. Snapdragon 7+ Gen 3 ar aduce o configurație similară cu cea oferită de Snapdragon 8 Gen 3 și ar avea chiar ca nucleu principal un Cortex-X4 tactat la 2.8GHz. Se pare că Qualcomm ar dori să anunțe noul cipset în luna martie, iar în cărți apar CPU-uri cu numerele de model SM7675 și SM8635.

Snapdragon 7+ Gen 3 ar fi cunoscut la nivel intern drept „Cliffs”, ar fi fabricat pe 4nm, iar configurația sa ar fi de tipul 1 + 5 + 2. Asta înseamnă că ar putea fi destul de eficient din punct de vedere energetic. Despre OnePlus Ace 3V am aflat până acum că va primi un display AMOLED LTPO cu rezoluție 1.5K și refresh rate crescut (120Hz sau chiar 144Hz) + o baterie generoasă de 5000 mAh care se va încărca rapid.

Nu m-aș mira dacă smartphone-ul realme misterios apărut recent în GeekBench ar fi o versiune rebranduită pentru OnePlus Ace 3V. Totuși, aflăm cum stă treaba în următoarele zile. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Snapdragon 7+ Gen 3 ar fi procesor de flagship killer! Îl vom vedea pe telefoane realme și OnePlus

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă