Prima pagină » Snapdragon 8 Gen 4 vs. Dimensity 9400: primele benchmark-uri

Snapdragon 8 Gen 4 vs. Dimensity 9400: primele benchmark-uri

de Roboțelul @ iDOR.info
snapdragon-8-gen-4-vs.-dimensity-9400:-primele-benchmark-uri
Snapdragon 8 Gen 4

Poate părea cam devreme pentru un duel între Snapdragon 8 Gen 4 și Dimensity 9400. Vorbim despre viitoarele chipset-uri de top de la Qualcomm, respectiv de la MediaTek, care vor fi disponibile pentru integrarea în unități comerciale de smartphone de-abia la finalul acestui an. Dar totuși, cumva la distanță, iată că acest duel mult așteptat deja a început.

Un pasionat din Vietnam a identificat rezultatele testelor rulate de cele două chipset-uri high-end în cele mai populare aplicații de benchmark, AnTuTu Benchmark 10 și Geekbench 6.1 și le-a postat pentru comparație pe un forum din aceeași țară. Scorurile obținute pot fi vizualizate mai jos.

Dincolo de faptul că lupta dintre Snapdragon 8 Gen 4 și Dimensity 9400 pare să fie destul de strânsă (cu un mic avantaj pentru chipset-ul MediaTek), altceva uimește mai tare. Faptul că noua generație pare să performeze mult mai bine decât actuala generație. Vom asista la un salt destul de consistent în zona de performanțe, cel puțin în testele benchmark. Pentru că în realitate, pentru utilizatorul de rând, s-ar putea să nu se simtă la fel de puternic.

Până atunci însă să așteptăm apariția celor două chipset-uri de top și niște teste cu unități comerciale disponibile la vânzare. De-abia atunci ne vom edifica cu privire la performanțele reale ale celor două.

În link-ul sursă veți găsi mai multe informații despre proveniența acestor scoruri. Să presupunem că ele sunt totuși corecte și reale.

via GSM Arena

Cristian Pop




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Snapdragon 8 Gen 4 vs. Dimensity 9400: primele benchmark-uri

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă