Prima pagină » Surpriză, Prințesa Kate și-a reluat treburile, în plină recuperare după operația abdominală suferită

Surpriză, Prințesa Kate și-a reluat treburile, în plină recuperare după operația abdominală suferită

de Roboțelul @ iDOR.info
surpriza,-printesa-kate-si-a-reluat-treburile,-in-plina-recuperare-dupa-operatia-abdominala-suferita

Nimic nu poate fi mai îmbucurător pentru fanii Prințesei de Wales. Iată ce bucurie le-a făcut Kate Middleton, preferata lor.

Potrivit presei britanice, Kate Middleton se simte grozav după intervenția suferită și șederea lungă pe care a avut-o la spital. Ce-i drept, nu a fost un cadru princiar, însă London Clinic se află printre cele mai luxoase și bine dotate unități spitalicești din Anglia.

Operată în cea mai mare discreție, anunțul oficial a venit ulterior de la Palatul Kensington, care anunța că îndrăgita membră regală a fost nevoită să recurgă la această intervenție (din câte spun ei, programată), iar Kate Middleton va reveni după Paște cu forțe proaspete.

Acum, am văzut-o cu toții pe energica Kate. E adevărat, se află în plină recuperare, însă nu este genul să stea degeaba. Așa că, spun sursele de la Palat, e bine ca fanii să știe că se simte atât de bine încât și-a reluat munca, e adevărat, din pat.

Kate Middleton

Imaginea 1/5: Kate Middleton

Cu toate acestea, Prințesa de Wales își pune la punct toate treburile nerezolvate din agendă și-și definitivează angajamentele regale, care nu vor fi puține, având în vedere faptul că a lipsit de la obișnuitele ieșiri regale.

Kate, Prințesa de Wales, „s-a întors la lucru din patul ei” pentru a se pregăti pentru revenirea ei la funcțiile oficiale în câteva luni, potrivit unei persoane din interiorul palatului.

Soția Prințului moștenitor William a revenit săptămâna aceasta la casa ei din Windsor, după o spitalizare de două săptămâni în urma unei intervenții chirurgicale abdominale.

Reprezentanții Palatului Regal au anunțat oficial că Prințesa de Wales revine în vizorul public complet refăcută după Paște, însă câțiva angajați din interiorul palatului au dat deja ”din casă” o informație interesantă presei: Kate Middleton deja își planifică evenimentele viitoare și se consultă cu echipa sa, pentru a avea o revenire publică spectaculoasă.

Ei au spus pentru US Weekly: „Mai durează câteva săptămâni până ce se va reface complet, însă a revenit deja la laptop și la munca de creație. Este dornică, nerăbdătoare să-și reia angajamentele full, să se întoarcă la muncă.”

Și nu este deloc surprinzător, căci Prințesa de Wales este una dintre cele mai energice și sportive membre ale familiei regale britanice.

Foto: Getty Images și Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Surpriză, Prințesa Kate și-a reluat treburile, în plină recuperare după operația abdominală suferită

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă