Prima pagină » Unde îți amplasezi TV-ul LG?

Unde îți amplasezi TV-ul LG?

de Roboțelul @ iDOR.info
unde-iti-amplasezi-tv-ul-lg?

Tocmai ți-ai reamenajat sufrageria? Îți este greu să te decizi unde să amplasezi unele obiecte? Atunci sigur ai probleme și să alegi locul unde va sta TV-ul LG, fie că e un LG OLED, Samsung OLED sau orice tip de TV pe care îl deții.

Există o mulțime de aspecte care trebuie luate în considerare atunci când te gândești unde să pui un televizor într-o cameră de zi. În cele din urmă, va depinde de trei aspecte principale:

  1. dimensiunea și forma camerei de zi;
  2. televizor și
  3. alte piese de mobilier din spațiul tău.

Mai jos vei găsi toate informațiile de care ai nevoie.

Idei de amplasare a televizorului

  • Deasupra șemineului

Plasarea unui televizor cu ecran plat, precum un TV LG, deasupra șemineului este o configurație clasică a sufrageriei și are un motiv întemeiat. Când montezi un televizor pe perete, nu ocupă spațiu prețios pe podea, iar această amplasare a televizorului arată grozav, indiferent dacă ai un televizor mic sau mare. Așezarea sau montarea televizorului pe sau deasupra unui șemineu este un spațiu foarte natural în care să pui un televizor.

În plus, când te uiți la televizor, nu vei avea inconvenientul de a vedea firele care atârnă de peretele televizorului, deoarece acestea pot fi ascunse.

Dacă livingul tău are un șemineu, așezarea televizorului deasupra acestuia poate fi o modalitate excelentă de a crea o atmosferă confortabilă și caldă. Asigură-te că ai agățat televizorul la înălțimea potrivită, astfel încât să nu împiedice vederea șemineului sau să nu provoace dureri de gât în timpul vizionării.

  • Descentrat

Spre deosebire de un perete media, amplasarea unui televizor descentrat este o modalitate eficientă prin care un televizor să fie prezent în camera principală – fără a fi singurul punct focal al acesteia – acest lucru poate funcționa bine într-o cameră de zi.

Un televizor poate fi un punct focal într-o cameră de familie, dar nu ar trebui să fie punctul central în camera de zi.

Plasând televizorul descentrat, poți acorda prioritate altor funcții, cum ar fi mobilierul, piesele de artă și decorul. Eliminarea funcției televizorului ca punct focal principal, oferă, de asemenea, camerei o senzație mai plăcută.

Dacă dorești să îți amplasezi televizorul descentrat, ai putea lua în considerare un suport pentru televizor care se va pivota, astfel încât televizorul să devină o caracteristică mai proeminentă atunci când dorești să vizionezi un film.

  • Pe perete

Montarea TV-ului LG pe perete este o modalitate excelentă de a economisi spațiu într-o cameră de zi mică, deoarece nu va trebui să ai o consolă media.

O modalitate excelentă de a deghiza un televizor este să-l încorporezi într-un perete de galerie. Aceasta este o modalitate excelentă de a injecta cu adevărat personalitate în spațiul tău de locuit. Poate dorești să iei în considerare piesele de artă plasate în rame negre simple.

Aceasta este o opțiune populară, deoarece economisește spațiu pe podea și creează un aspect curat și modern. Un suport de perete pentru televizor îți va permite adesea să reglezi înălțimea televizorului într-o poziție confortabilă de vizionare și, de asemenea, poți ascunde cablurile și firele.

  • Într-un alcov

Dacă ai un spațiu de depozitare care va fi pierdut într-un alcov, dacă există suficient spațiu (și o distanță de vizionare adecvată, având în vedere dimensiunea televizorului), ar putea fi locația perfectă pentru un suport pentru televizor.

Poți chiar să creezi un fel de centru de divertisment care este mai discret și mai puțin un punct focal în general. De asemenea, poți lua în considerare decorarea cu vopsea sau tapet care vor completa de minune zona. Sau, dacă nu vrei să atragi atenția asupra ei, gândește-te la componente de camuflaj, precum lămpile de sine stătătoare sau chiar o perdea subțire care va minimiza televizorul.

  • În fața canapelei

Optarea pentru un televizor modern și elegant, cum ar fi o unitate plutitoare subțire, va da impresia de spațiu mai mare unei zone de zi, deoarece nu va adăuga mult volum inutil.

În general, un loc natural pentru a pune un televizor într-o cameră de zi este pe un suport media plasat direct în fața canapelei principale, a canapelei secționale sau a oricărui tip de canapea pe care îl deții.

Plasarea unui televizor pe o consolă media oferă spațiu de depozitare pentru televizorul tău, precum și pentru alte componente media, cum ar fi o consolă de jocuri sau un sistem de sunet. Un centru de divertisment poate servi drept punct focal în camera ta de zi, creând un spațiu confortabil și primitor.

Ca alternativă, un televizor ar trebui să fie plasat deasupra unei console media. Fie așezat pe consolă în sine, fie instalat pe peretele de deasupra.

  • Într-un colț

Dacă nu vrei ca televizorul tău sa fie în centrul atenției, poți așeza un suport TV în colțul camerei.

Ce zici? Unde vei amplasa TV-ul LG? Poți încerca mai multe variante până vei ajunge la cea finală. Oricum ar fi, vizionare plăcută!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Unde îți amplasezi TV-ul LG?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google