Prima pagină » Varianta low-cost a lui Samsung Galaxy Z Fold 6 nu ar suporta interacțiunea cu stylus-ul S-Pen

Varianta low-cost a lui Samsung Galaxy Z Fold 6 nu ar suporta interacțiunea cu stylus-ul S-Pen

de Roboțelul @ iDOR.info
varianta-low-cost-a-lui-samsung-galaxy-z-fold-6-nu-ar-suporta-interactiunea-cu-stylus-ul-s-pen

Samsung continuă să domine nișa telefoanelor pliabile la nivel global, variantele din seriile Galaxy Z Fold și Z Flip fiind cu adevărat populare printre cei ce vor să încerce un format diferit. Se vehiculează că producătorul sud-coreean va oferi în viitor versiuni ceva mai ieftine de telefoane pliabile, fie sub gama Galaxy A, fie din gama Z Flip / Fold, dar cu o particulă „Lite” în coadă. Ei bine, 2024 ar fi anul în care un astfel de terminal pliabil mai accesibil ar putea sosi, însă acesta va avea câteva downgrade-uri față de varianta de bază. Mai jos avem detalii.

Samsung ar pregăti un telefon pliabil în stilul lui Galaxy Z Fold 5 / 6 mai accesibil. Fie sosește drept Galaxy Z Fold FE, fie drept Galaxy Z Fold6 Lite sau chiar Galaxy A Fold. Un raport ETNews susține ca acest terminal nu va beneficia de suport S-Pen. Cumva zvonul are sens, întrucât Samsung s-ar strădui să reducă din costurile de producție pentru a oferi telefonul la un preț cât mai accesibil.

Sunt omise și părți de testare costisitoare, mă gândesc chiar că terminalul nu va avea parte de protecție IPX8 împotriva apei și a prafului ca în cazul flagship-urilor pliabile din portofoliul companiei. Având în vedere că ecranul nu va beneficia de suport S-Pen, e posibil ca acesta să fie de o calitate mai slabă și să aducă chiar margini ceva mai generoase în jurul său. Telefonul ar primi un procesor midrange, mai puțin RAM și stocare.

Aș reaminti de faptul că vivo urmează să lanseze o serie de telefoane pliabile care va implica atât un flagship de top, cât și o variantă mai accesibilă. Din câte am înțeles acea variantă Lite nu va beneficia de alimentare wireless, va adopta un CPU mai vechi, iar senzorul pentru amprente este amplasat lateral. În mod similar s-ar întâmpla și cu acest „Galaxy Z Fold6 Lite” de la Samsung. 

Debutul ar avea loc undeva în vară, posibil în iulie sau august, deci ar trebui să mai aflăm informații în următoarea perioadă cu privire la acest pliabil accesibil dacă zvonurile se dovedesc a fi reale.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Varianta low-cost a lui Samsung Galaxy Z Fold 6 nu ar suporta interacțiunea cu stylus-ul S-Pen

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă