Prima pagină » Zodia care trebuie să ia decizii importante în următoarea perioadă. Daniela Simulescu: Atenție! E vorba doar despre tine / video

Zodia care trebuie să ia decizii importante în următoarea perioadă. Daniela Simulescu: Atenție! E vorba doar despre tine / video

de Roboțelul @ iDOR.info
zodia-care-trebuie-sa-ia-decizii-importante-in-urmatoarea-perioada.-daniela-simulescu:-atentie!-e-vorba-doar-despre-tine-/-video

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @Paolo Gallo

Sursă foto: Freepik – https://www.freepik.com/, @Paolo Gallo

Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, revine cu noi previziuni pentru zodia Berbec.

Daniela Simulescu a oferit, în exclusivitate pentru DC News și Astrosens, previziunile pentru zodia Berbec. Iată ce trebuie să aibă în vedere nativii acestei zodii!

Berbec/Ascendent în Berbec

„Trebuie să reții că Marte, încă din prima zi a săptămânii, face o schimbare și se și întâlnește cu Pluto. Această conjuncție în casa a 11-a, la tine, te obligă să faci următorul pas într-un domeniu. Ți-l alegi tu. Că este cel partenerial, cel profesional, social pentru că atunci când vorbim de casa a 11-a, vorbim și de dorința de a ajuta, de a face voluntariat, de a te implica în comunități, de a-ți aduce un pic din tine acestei lumi. Tu ești obligat să faci primul pas!

Ce mai face conjuncția pentru tine? S-au putea să fii mult mai atent la relațiile de prietenie pe care le ai. Când avem o conjuncție Marte-Pluto, sapi adânc și îți dai seama de motivația din spatele fiecărei prietenii.

Atenție, pentru tine, nu pentru ceilalți! E vorba doar despre tine. Tu trebuie să te gândești ce obții de la fiecare prietenie. Unii vor spune: „Trebuie să obții ceva de pe urma prieteniei?” Da! În prietenie obții timp, obții energie, obții disponibilitate. 

E adevărat că prietenii nu sunt familia noastră, dar ca să investești în niște prietenii îți trebuie ceva și trebuie să și primești ceva. Trebuie să te gândești, în profunzimea sufletului tău, care prietenii îți sunt bune și care nu. Nu că persoanele respective ți-au făcut ceva, nu că ar trebui să ai compasiune și să-ti pară rău. Nu! Această conjuncție Marte-Pluto vrea înainte. Eu înainte cu ce oameni merg la drum, eu înainte pe cine mă pot baza, eu înainte cu cine mă simt mai bine?

Unele prietenii le facem pentru că ni le dă societatea, la școală, în familie, la serviciu, dar unele prietenii sunt cele pe care le simțim alături de noi. Voi trebuie să vă gândiți la asta! Intră și Venus în casa a 11-a, ceea ce înseamnă că sunteți și mai încurajați să vă uitați de oamenii din viață voastră. Spune vorba aia bătrânească „Spune-mi cu cine umbli că să-ți spun cine ești!” Despre asta este vorba!

Cu Venus, Marte, Pluto, Soarele, toate în casa a 11-a, aveți nevoie să vă gândiți la planuri, la următorul pas, la viitorul apropiat, la ce înseamnă toate acestea pentru voi, dar și la oamenii care vă acompaniază de acum înainte.”, a spus Daniela Simulescu la DC News și Astrosens. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Zodia care trebuie să ia decizii importante în următoarea perioadă. Daniela Simulescu: Atenție! E vorba doar despre tine / video

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă