Prima pagină » Zodia care va fi protagonista săptămânii. Daniela Simulescu: V-aș recomanda să nu forțați absolut nimic / video

Zodia care va fi protagonista săptămânii. Daniela Simulescu: V-aș recomanda să nu forțați absolut nimic / video

de Roboțelul @ iDOR.info
zodia-care-va-fi-protagonista-saptamanii.-daniela-simulescu:-v-as-recomanda-sa-nu-fortati-absolut-nimic-/-video

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @vecstock

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @vecstock

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a oferit previziunile pentru zodia Taur.
 

Nativii zodiei Taur vor fi protagoniștii săptămânii viitoare, însă trebuie să fie mai atenți la sănătate. Daniela Simulescu îi sfătuiește să nu încerce să forțeze lucrurile și să se lase duși de viață. 

Taur/Ascendent în Taur

„Sunteți protagoniștii săptămânii viitoare deoarece conjuncția Jupiter-Uranus se petrece în semnul vostru. Aș vrea să abordez acest aspect și din alte puncte de vedere. Trebuie să discutăm puțin și despre sănătate și despre dezechilibru deoarece dacă în ultimul timp viața voastră nu a mai fost atât de liniară precum altă dată și ați resimțit anumite simptome și nu ați făcut nimic pentru ele, poate este cazul.

Nu sunt specialistă în astrologia medicală, dar atunci când e vorba de doamne și domnișoare, trebuie să aveți mare grijă la sistemul endocrinologic, tot ce înseamnă partea de tiroidă, de alimentație, ne nutriție. Jupiter crește, amplifică unele situații, iar Uranus dezechilibrează. Când avem un asemenea aspect trebuie să aveți mai mare grijă de sănătate! Și domnii s-ar putea să aibă niște surprize, din când în când, niște palpitații în plus. Așa că sănătatea este foarte importantă.

Trebuie să aveți în vedere că dacă unele situații nu ies așa cum vă doriți voi, nu este sfârșitul lumii și nu puteți să forțați nimic. Ba mai mult, v-aș recomanda ca săptămâna viitoare să nu forțați absolut nimic și să vă lăsați duși de viață pentru că nu se întâmplă nimic rău. În momentul în care vă luptați cu morile de vânt, atunci aveți de pierdut. Pentru voi, ideea că orice criză este o mare oportunitate, vi se adresează în primul rând.

Gândiți-vă că Mercur retrograd face o conjuncție cu Venus, guvernatoarea voastră, în casa a 12-a. V-aș ruga sa nu romanticizați trecutul, să nu-l glorificați, să nu vi se pară că în trecut era mai bine. Nu există! Întotdeauna parfumul nostalgiei ni se pare mai plăcut că ne-am obișnuit cu el, că am trecut de el și întotdeauna credem că era mai bine înainte. Nu era mai bine înainte!

Să nu aveți tentația să iertați mai mult decât e cazul, să mai lăsați oameni care vă fac rău în viață voastră și să nu vă abandonați pe voi, la serviciu sau în viața personală.”, a spus Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Zodia care va fi protagonista săptămânii. Daniela Simulescu: V-aș recomanda să nu forțați absolut nimic / video

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă