Prima pagină » 25 martie, ziua în care ar putea avea loc schimbări importante în Familia Regală din Marea Britanie. „Kate va spune adevărul, domnia Regelui Charles – în pericol” – Playtech Știri

25 martie, ziua în care ar putea avea loc schimbări importante în Familia Regală din Marea Britanie. „Kate va spune adevărul, domnia Regelui Charles – în pericol” – Playtech Știri

de Roboțelul @ iDOR.info
25-martie,-ziua-in-care-ar-putea-avea-loc-schimbari-importante-in-familia-regala-din-marea-britanie.-„kate-va-spune-adevarul,-domnia-regelui-charles-–-in-pericol”-–-playtech-stiri

Vești rele pentru Familia Regală din Marea Britanie. Astrologii au făcut dezvăluiri interesante despre toți membrii, care ar avea de suferit din cauza eclipselor care urmează să aibă loc. Majoritatea membrilor Casei Regale au legătură cu aceste evenimente astrale, motiv pentru care specialiștii susțin că vor fi afectați cele care se apropie.

Cum va afecta sezonul eclipselor familia regală

Eclipsele au fost întotdeauna legate de schimbări majore care îi afectează pe liderii mondiali și pe cei aflați în poziții înalte de autoritate. În cazul Familiei Regale, legătura dintre ea și eclipse este una evidentă: Prințul Charles, Prințesa Diana, Prințul William și Kate Middleton s-au născut fiecare în timpul sau în apropierea unei eclipse.

De asemenea, și multe anunțuri majore au fost făcute chiar în timpul sezonului eclipselor. De exemplu, Prințesa Diana s-a căsătorit cu Prințul Charles pe 29 iulie 1981, chiar înaintea unei eclipse de soare în Leu. Mai mult, Harry și Meghan au decis să renunțe la atribuțiile regale pe 8 ianuarie 2020, chiar înaintea unei eclipse de Lună în Rac.

De aici, astrologii au tras concluzii: evenimentele care vor urma au un impact major asupra membrilor Familiei Regale. Prima este o eclipsă de Lună, care are loc pe 25 martie 2024. A doua este o eclipsă totală de Soare, care va avea loc chiar pe 8 aprilie 2024.

În tot acest timp, astrologii spun că există o mare șansă să se producă o revoltă majoră în familia regal. Vor fi mai multe eclipse în septembrie și octombrie 2024, moment în care vor fi cunoscute mai multe detalii și vor avea loc probabil evenimente de cotitură, care i-ar putea pune în pericol puterea Regelui Charles.

Cine l-ar putea înlocui pe Regele Charles

Domnia Regelui Charles a început în dimineața zilei de 6 mai 2023, când a fost încoronat pentru prima dată rege. Acest eveniment important a avut loc chiar a doua zi după o eclipsă de Lună în Scorpion, spre surprinderea astrologilor, care au făcut imediat legături.

Pe 5 februarie, regele Carol anunță că are cancer, șocând pe toată lumea cu vestea tristă și hotărând să renunțe la îndatoririle publice. Specialiștii în astrologie sunt de părere că, Luna din Balanță, care are loc pe 25 martie, ar putea aduce un alt anunț din partea monarhiei.

Eclipsele au avut întotdeauna un impact profund asupra vieții regelui Carol, iar eclipsele viitoare nu vor fi, probabil, diferite, așa cum cred specialiștii. Astfel, aceștia se gândesc că domnia lui ar putea lua sfârșit chiar acum, iar puterea să fie preluată de un personaj care va șoca pe toată lumea și la care nimeni nu se gândea: Prințul Harry.

Această eclipsă ar putea semnifica o schimbare majoră în conducerea mondială și, pentru că toți ochii sunt ațintiți asupra Familiei Regale acum, specialiștii spun că trebuie să ne așteptăm la tot ce este mai rău.

Este important de reținut că marele Nostradamus a prezis că în 2024, „Regele Insulelor” va fi „alungat cu forța” și „înlocuit de unul care nu va avea nicio urmă de rege”. Acest lucru poate fi interpretat astfel: regele Charles se retrage de la tron ​​și va fi înlocuit cu fiul la care nu se aștepta niciodată să fie rege, respectiv prințul Harry.

„Renumitul astrolog Nostradamus a prezis că în 2024, „Regele Insulelor” va fi „alungat cu forța” și „înlocuit de unul care nu va avea nicio urmă de rege”, au amintit astrologii englezi.

Un presupus amantlâc va ieși la iveală

Pe 25 martie, eclipsa de Lună din Balanță aterizează în a 11-a casă, cea a comunității și a conexiunilor sociale. Astfel, astrologii spun că acest eveniment ar putea genera o reacție negativă la adresa prințului William, după ce vor ieși la iveală lucruri ciudate despre el.

Până pe 8 aprilie, eclipsa totală de soare din Berbec va ajunge în casa a cincea, cea legată de autoexprimare și dragoste, ceea ce ar putea dezvălui modul în care William și-a urmat inima în loc de creier. Atunci, zvonurile deja existente despre o aventură cu Rose Hanbury, s-ar putea dovedi adevărate.

Dacă aceste detalii ies la iveală, astrologii englezi cred că relația vinovată a celor doi va începe să creeze probleme semnificative pentru Familia Regală. Deoarece casa a cincea guvernează și copiii, ar putea fi alimentate și speculațiile cum că prințul de Wales ar fi putut chiar să aibă un copil în afara căsătoriei .

Palatul Kensington a anunțat că Prințesa de Wales își va relua, probabil, atribuțiile regale „după Paște”. Având în vedere că eclipsa totală de soare din Berbec are loc la data de 8 aprilie, revenirea poate avea legătură cu acest eveniment.

Acesta ar putea fi momentul în care Kate Middleton reapare, dezvăluind schimbări majore în viața ei. Abia atunci, prințesa ar putea spune ce probleme de sănătate a avut exact și ce a determinat-o să se retragă atât de mult timp.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: 25 martie, ziua în care ar putea avea loc schimbări importante în Familia Regală din Marea Britanie. „Kate va spune adevărul, domnia Regelui Charles – în pericol” – Playtech Știri

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă