Primăria, Consiliul Local Găești și Casa de Cultură ”Dumitru Stanciu” au pregătit un eveniment deosebit dedicat doamnelor și domnișoarelor. Sâmbătă, 9 martie, începând cu ora 17.00, la Varuna Parc, găeștencele, și nu numai, sunt invitate să petreacă două ore de vis, la un spectacol care le este dedicat.
Foarte important de precizat este faptul că intrarea este liberă, iar locația a fost aleasă, întrucât Varuna Parc pune la dispoziție sala de evenimente în mod gratuit, sediul Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu” fiind încă în renovare.
Spectacolul ”Femeie, de ziua ta!”, tradițional la Găești, va reuni formațiile Casei de Cultură și are invitați speciali. Veți asculta Corala ”Prietenii Muzicii”, Grupurile ”Joc”, ”Stejarii” și ”New Generation”, solistele Alexandra Gâță, Rebeca Arghir, Nicoleta Stoica, Gemenele Neacșu, Larisa Rizescu și le veți putea admira pe talentatele dansatoare ale Ansamblului ”Brâulețul”.

Elina & Classical Sounds sunt artiștii care, în acest an, le vor încânta pe sărbătorite cu un concert de un rafinament deosebit. Elina este găeșteancă și este una dintre cele mai cunoscute și apreciate soprane din România. A cântat pe cele mai mari scene, alături de reputați artiști și a avut colaborări de excepție cu cele mai importante instituții de cultură. Are o voce sublimă, este vocea Ministerului Apărării și și-a dorit foarte mult să revină acasă, la Găești.
Prin urmare, dragi doamne și domnișoare, nu uitați. Meritați să vă bucurați de un spectacol care vă va încărca sufletele de bucurie.