Prima pagină » Apple Watch X/Series 10 va monitoriza tensiunea arterială, conform zvonurilor

Apple Watch X/Series 10 va monitoriza tensiunea arterială, conform zvonurilor

de Roboțelul @ iDOR.info
apple-watch-x/series-10-va-monitoriza-tensiunea-arteriala,-conform-zvonurilor

Apple Watch X/ Apple Series 10  ar putea salva viețile a milioane de oameni, dacă se confirmă cel mai nou zvon. Se pare că firma din Cupertino ar fi reușit să integreze pe ceas un sistem de monitorizare a tensiunii arteriale.

Știam că Apple vrea să integreze multiple sisteme revoluționare pe ceasurile sale, de la glucometre la etiloteste, dar acestea se mișcă ceva mai greu decât detectarea tensiunii arteriale. Aceasta din urmă este deja disponibilă pe ceasuri Samsung și Huawei de câțiva ani. Apple lucrează la un tensiometru pentru încheietura integrat pe un ceas de ani buni, dar și la un monitor pentru glucoză neinvaziv.

Aceste două mecanisme ar lupta cu două dintre bolile mileniului: hipertensiunea arterială și diabetul. Mark Gurman de la Bloomberg scrie că toate sursele i-au confirmat că Apple Watch 10 va primi un sistem de monitorizare a tensiunii arteriale în toamnă. Totuși, în prima sa versiune, el va fi destul de imprecis. Mai degrabă va oferi „trenduri în variația tensiunii” decât citiri exacte.

Practic, vei primi avertismente dacă există tendința ca tensiunea să o ia în sus, decât o sistolă și diastolă 100% precise. Aparent, vom mai primi și un monitor pentru apneea în somn. Alte surse spun că noul ceas va fi de asemenea mai subțire și va integra un nou sistem de atașament pentru curele, care ocupă mai puțin spațiu.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Apple Watch X/Series 10 va monitoriza tensiunea arterială, conform zvonurilor

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă