Prima pagină » Botgros răspunde acuzațiilor fostei soții: Niciodată nu am fost agresiv

Botgros răspunde acuzațiilor fostei soții: Niciodată nu am fost agresiv

de Roboțelul @ iDOR.info
botgros-raspunde-acuzatiilor-fostei-sotii:-niciodata-nu-am-fost-agresiv

Chiar dacă nu mai sunt împreună de ani de zile, divorțul lui Corneliu Botgros și Adrianei Ochișanu încă mai este motiv de discuție.

După ce interpreta Adriana Ochișanu a menționat în cadrul mai multor interviuri și podcasturi despre căsnicia nefericită cu Botgros și violența acestuia, artistul a venit cu un mesaj, transmite Știri.md.

Acesta a declarat în cadrul podcastului Sincer cu tine, că nu vrea să comenteze acuzațiile fostei soții.

„Chiar mă gândeam, să dau replică sau nu și am decis să nu dau replică pentru că este un paragraf, un capitol închis. Nu mai interesează pe nimeni probabil. 

Omul, când are o stare spune ceva, că este adevărat sau nu, asta mai puțin contează. Probabil din starea pe care a avut-o a spus ceva, nu neapărat concret, dar ceva a spus.

Niciodată nu am fost agresiv. Unicul martor este Cristian, copilul nostru, care are o vârstă când deja poate să se exprime și el. Nu este un subiect care necesită a fi discutat. El are părerile lui, el știe multe, dar dacă vrea el să se exprime sau nu, asta este chiar decizia lui. Eu mă enervez destul de rar, mă strădui să nu exteriorizez”, a menționat Corneliu Botgros.

Citește și: Adriana Ochișanu, despre căsnicia cu Botgros: Am fost bătută și umilită




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Botgros răspunde acuzațiilor fostei soții: Niciodată nu am fost agresiv

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google