Prima pagină » Ce smartphone-uri pliabile sosesc în 2024? Lansarea lui OPPO Find N5 Flip ar fi fost într-adevăr anulată

Ce smartphone-uri pliabile sosesc în 2024? Lansarea lui OPPO Find N5 Flip ar fi fost într-adevăr anulată

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-smartphone-uri-pliabile-sosesc-in-2024?-lansarea-lui-oppo-find-n5-flip-ar-fi-fost-intr-adevar-anulata

Undeva la jumătatea lunii februarie aflam că OPPO ar urma să renunțe la lansarea de terminale pliabile cu clapetă din portofoliu. Practic Find N3 Flip nu va primi un succesor. Un purtător de cuvânt al  companiei a declarat ulterior că aceste zvonuri sunt false. Totuși, azi această idee e reiterată de tipster-ul Yogesh Brar. Acesta a dezvăluit pe contul său de Twitter (x.com) și ce alte smartphone-uri pliabile vor debuta în 2024. Mai jos am lista + mai multe detalii.

O informație interesantă pe care o aflăm din spusele tipster-ului e faptul că Xiaomi va lansa oficial în acest an un prim telefon pliabil la nivel global. E vorba despre Xiaomi Mix Fold 4, model cu deschidere tip carte care ar trebui să se bată cu Galaxy Z Fold6 de la Samsung, respectiv OnePlus Open 2 sau OPPO Find N5. Toate aceste telefoane sosesc la nivel global în acest an.

O altă informație interesantă e că vivo va aduce în Europa primul său telefon pliabil și anume vivo X Fold 3. Nu e clar dacă vine și modelul Pro sau doar acest model mai accesibil, care ar aduce procesor Dimensity 9300 sub capotă. Seria X Fold 3 de la vivo urmează a debuta spre finalul lunii martie în China, deci la nivel global ar sosi undeva în vară. 

Nu e clar de ce OPPO a ales să renunțe la pliabilul său cu clapetă. În China FInd N3 Flip s-a vândut bine, dar pare că vânzările nu au mers la fel de OK la nivel global. Lista lui Brar mai dezvăluie că vor fi prezentate în 2024 modele pliabile precum Xiaomi Mix Flip și vivo X Flip 2, dar acestea vor ajunge doar în China. 

La nivel global ajunge sigur Galaxy Z Flip6 de la Samsung, probabil și unul sau două modele Motorola, succesoare pentru RAZR 40 și RAZR 40 Ultra. Pe lângă aceste modele HUAWEI ar putea anunța noi pliabile, dar și Google ar lucra la un Pixel Fold 2, care ar sosi spre finalul anului 2024.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce smartphone-uri pliabile sosesc în 2024? Lansarea lui OPPO Find N5 Flip ar fi fost într-adevăr anulată

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă