Prima pagină » Cum se simte Regele Charles în plin tratament anticanceros, la o lună de la nedoritul diagnostic

Cum se simte Regele Charles în plin tratament anticanceros, la o lună de la nedoritul diagnostic

de Roboțelul @ iDOR.info
cum-se-simte-regele-charles-in-plin-tratament-anticanceros,-la-o-luna-de-la-nedoritul-diagnostic

Simpaticul monarh britanic a început tratamentul anticanceros de o lună și se pare că îi este foarte benefic. Regele este activ, arată bine și își face datoria impecabil. Toate acestea sunt semne pozitive că este pe drumul cel bun, înspre vindecare.

Nimeni nu știe de ce tip de cancer suferă Charles al Marii Britanii, cert este că dacă a fost depistat incipient, vindecarea este ca și garantată. Detaliile acestea probabil că vor apărea după ce va fi trecut de perioada critică a tratamentului.

Suveranul în vârstă de 75 de ani este la fel de activ și își menține un tonus psihic de invidiat. Regele Charles al III-lea conduce anul acesta o monarhie foarte șubredă, în frunte cu el. De vină sunt problemele de sănătate care au apărut, la modul cel mai serios, pentru el și pentru Prințesa Kate. De aici, totul s-a cam destabilizat. Prințul William este ca și inexistent, complet absorbit de soția sa, lângă care stă zi și noapte. Regina Camilla a ținut stoică evenimente importante, până când a cedat și a recunoscut că are nevoie de o vacanță.

Patru oameni mai mențin legăturile sociale în această perioadă: Prințesa Anne, Ducii de Edinburgh și Prințesa Beatrice.

Regele Charles și-a anulat întâlnirile publice, însă se ocupă ireproșabil de toate celelalte aspecte care țin de prerogativele sale. Nu-și încetinește ritmul, iar zilele sale sunt la fel de aglomerate ca-n vremurile bune!

Monarhul este dependent de muncă și, de multe ori, îl prinde miezul nopții treaz!

Așadar, faptul că este activ denotă că se simte bine. Regele Charles arată foarte bine, este neschimbat și mai mult ca sigur pofta de viață îl ajută foarte mult pe parcursul tratamentelor pe care le urmează.

Miercuri, Charles, în vârstă de 75 de ani, i-a primit pe viitorul ambasador al Algeriei Nourredine Yazid și pe ambasadorul Mauritaniei, Samba Mamadou Ba. Audiențele diplomatice au fost primele ale regelui din acest an și primele de când a aflat nedoritul diagnostic.

Mai mult, un alt semn bun este faptul că s-a simțit suficient de bine pentru a călători prin țară, a jonglat cu șederile sale, când la Londra, când la Norfolk. La reședința lui dragă de la Sandringham se străduiește să ajungă în weekend, fiind nelipsit de la slujba de duminică, de la mica bisericuță Sf. Maria Magdalena.

Regele Charles, din nou la Sandringham, 18 februarie 2024, Profimedia

Imaginea 1/6: Regele Charles, din nou la Sandringham, 18 februarie 2024, Profimedia

Foto: Getty Images & Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cum se simte Regele Charles în plin tratament anticanceros, la o lună de la nedoritul diagnostic

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă