Prima pagină » Cine e bărbatul dezbrăcat care o ține în brațe și o sărută pe Shakira în noul videoclip! Albumul cântăreței, un nou mesaj pentru Pique

Cine e bărbatul dezbrăcat care o ține în brațe și o sărută pe Shakira în noul videoclip! Albumul cântăreței, un nou mesaj pentru Pique

de Roboțelul @ iDOR.info

Un actor britanic a făcut furori pe rețelele de socializare după ce a apărut în videoclipul Shakirei, fosta parteneră a lui Gerard Pique.

În clip se poate observa cum acesta o ține în brațe pe îndrăgita artistă din Columbia.

Cine e bărbatul dezbrăcat care o ține în brațe și o sărută pe Shakira în noul videoclip! Albumul cântăreței, un nou mesaj pentru Pique

Shakira, fosta parteneră a lui Gerard Pique, s-a întors în forță și a lansat un nou album: „Femeile nu mai plâng”. Cu acest album artista din Columbia își ia rămas bun pentru totdeauna de la tot ce a însemnat relația cu fostul fundaș al Barcelonei.

Melodia Puntería este una dintre cele mai apreciate de către public și e în colaborare cu Cardi B. Videoclipul este inspirat de mitologia Greciei Antice și arată modul în care cele două artiste emană senzualitate și împuternicire.

Invitatul surpriză care a apărut în clip este actorul Lucien Laviscount. Pe durata videoclipului, britanicul și cântăreața din Columbia au fost surprinși în ipostaze romantice și senzuale.

Actorul britanic a ajuns la faimă în urma participării sale la cel de-al doilea sezon al serialului „Emily în Paris”.

Pentru mult timp, mi-am pus cariera pe pauză pentru a fi alături de Gerard, pentru ca el să poată juca fotbal. Au existat multe sacrificii pentru iubire.

Prioritatea mea era căminul meu, familia mea. Am crezut în ‘până moartea ne va despărți’. Am crezut în acel vis, aveam acest vis pentru mine, pentru copiii mei. Părinții mei sunt împreună de 50 de ani și se iubesc ca în prima zi, cu o dragoste care este unică și irepetabilă. Așa că știu că asta e posibil. Asta voiam pentru mine și copiii mei, dar nu s-a întâmplat”, spunea Shakira despre relația cu Gerard Pique.

Răzvan Lunga

Se descrie ca fiind un băiat vesel, pasionat de fotbal și este cel mai tânăr membru din echipa ProSport. Răzvan studiază la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării și a absolvit Liceul Teoretic Victoria din București.

citește mai mult




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cine e bărbatul dezbrăcat care o ține în brațe și o sărută pe Shakira în noul videoclip! Albumul cântăreței, un nou mesaj pentru Pique

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type