Prima pagină » Piticii lui Dan Gavrilescu, remarcați la Reghin

Piticii lui Dan Gavrilescu, remarcați la Reghin

de Roboțelul @ iDOR.info

Clubul Someșul Satu Mare 2010 a participat la Reghin la un turneu rezervat copiilor născuți în anul 2016. Antrenorul Dan Gavrilescu a făcut deplasarea cu un lot format din patru jucători născuți în 2017 și alți patru născuți în 2016.
La această vârstă rezultatele sunt mai puțin importante dar piticii lui Dan Gavrilescu au fost printre remarcații acestei competiții.
” Un turneu cu o tradiție de 11 ani, cu echipe de tradiție în creșterea și promovarea tinerelor talente.
Copiii noștri cresc de la un turneu la altul, este o generație de excepție, se lucrează frumos și cu pasiune, iar rezultatele vor veni în mod natural și cert. Este deja al 4-lea turneu la care participăm anul acesta. Urmează să mergem la cât mai multe competiții în acest an căci e clar cel mai bun antrenamet la vârsta asta e jocul. Trebuie să-i lăsăm pe acești copilași să se bucure de fotbal .Acești copii trebuie și merită sa fie văzuți în cât mai multe competiții.Doar prin experiența unor astfel de turnee creștem în valoare.” Ne-a transmis antrenorul Dan Gavrilescu.

Lotul deplasat:1. Codat Alexandru, 2. Orosz Ianis, 3. Cădar Nicolas, 4. Makó Patrick, 5. Fusle Matei
6. Codrea Caius, 7. Fazekas Miklós, 8. Tirean David.

ȘTIRI RECENT ADĂUGATE




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Piticii lui Dan Gavrilescu, remarcați la Reghin

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type