Prima pagină » Cristi Minculescu a dat-o uitării pe femeia care i-a donat o parte din ficat și și-a făcut o iubită mai tânără

Cristi Minculescu a dat-o uitării pe femeia care i-a donat o parte din ficat și și-a făcut o iubită mai tânără

de Roboțelul @ iDOR.info

Cristi Minculescu a făcut istorie în muzica românească, fiind unul dintre cei mai renumiți artiști de muzică rock din România. Viața sa personală a fost extrem de tumultoasă, fiind trecut printr-o boală dificilă. La momentul respectiv, în anul 2009, Cristi Minculescu a fost internat într-o clinică din Germania. El suferea de mai mulți ani de boala polichistică hepatoacută.

Citește și: Iulia Vântur a fost cerută de soţie. Supriză uriaşă: „Eşti dorința mea împlinită. Te căsătoreşti cu mine?”

Artistul a fost căsătorit timp de 40 de ani cu Rodica, femeia care, de altfel, i-a salvat și viața. Rodica i-a donat o parte de ficat pentru ca acesta să aibă o șansă la viață. I s-a spus ca are nevoie urgenta de transplant si sotia sa i-a oferit o parte din ficatul ei. Medicii au facut analizele si au vazut ca e compatibila. Asa a mai primit Cristi Minculescu o noua sansa la viata si a scapat de ciroza.

Totuși, această poveste de dragoste a ajuns la un final, iar Cristi Minculescu a decis să se despartă de soția sa, iar acum are o nouă relație cu o femeie mai tânără ca el.

El a împlinit pe 9 ianuarie vârsta de 65 de ani, iar acum și-a schimbat look-ul și se pare că este într-o formă foarte bună.

„Azi mă simt ca un campion, numai datorită vouă! Vă iubesc, mulțumesc!“, a scris Cristi Minculescu pe rețelele de socializare.

Cristi Minculescu are acum o nouă iubită și anume managera trupei Iris, Raluca Mihai, scrie ciao.ro.

Citește și: Dan Ilie Morega, scandal în spital. De ce a refuzat să fie externat de la Psihiatrie




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cristi Minculescu a dat-o uitării pe femeia care i-a donat o parte din ficat și și-a făcut o iubită mai tânără

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă