Smartphone

Cred că în orice domeniu de activitate din lumea asta largă nu există o companie care să exceleze la toate capitolele. Nici industria producătorilor de telefoane mobile nu face excepţie, iar un exemplu concret este Samsung.

Deşi este un model demn de urmat când vine vorba de suportul software oferit device-urilor sale, nu acelaşi lucru îl putem spune şi atunci când ne referim la viteza de încărcare a telefoanelor. Compania sud-coreeană continuă să livreze modele limitate la o încărcare la 25W, una deloc rapidă în contextul în care majoritatea producătorilor au deja ca standard viteze de 80W – 100W pe fir (zona upper mid-range sau high-end).

Cele mai noi surse indică faptul că viitoarele pliabile Samsung Galaxy Z Flip 6 şi Galaxy Z Fold 6 vor rămâne blocate cu încărcarea la 25W. Vorbim de smartphone-uri ce vor costa peste 1000 de euro şi care se vor încărca complet în mai bine de 70 – 80 de minute.

Ambele modele au apărut în baza de date 3C (China Compulsory Certification), semn că informaţia este cât se poate de reală.

Samsung Galaxy Z Flip 6 şi Galaxy Z Fold 6 vor fi lansate oficial undeva în luna iulie a acestui an, fără a avea încărcătoare în cutia de retail.

Sursa: gizmochina.com